ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

24 Ιουνίου 2020

ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΥΠΟΛΟΓΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι για το κρούσμα στον Κορυδαλλό: «Είχαμε προειδοποιήσει από τις 4 Μαΐου»


Από τις 4 Μαΐου τα υπουργεία Υγείας και Πολιτικής Προστασίας, όπως επίσης και ο ΕΟΔΥ, είχαν λάβει την προειδοποιητική επιστολή των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

Ο πρόεδρος των Υπαλλήλων, Σπύρος Καρακίτσος κάνει λόγο για ενδεχόμενη ορμητική διασπορά της νόσου, αφού όπως είπε σε συνέντευξή του στο Open, ο ο 33χρονος Λίβυος κρατούμενος στον Κορυδαλλό που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό δεν ήταν νεοεισερχόμενους και κυκλοφορούσε εντός της φυλακής κάτι που κάνουν καθημερινά όλοι οι κρατούμενοι.

«Ένα κρούσμα κορονοϊού στη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας, όχι από νεοεισερχόμενο κρατούμενο, αλλά από κρατούμενο που βρισκόταν ήδη και κινούταν μέσα σε μία πτέρυγα έχει δημιουργήσει αναστάτωση αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα δημιούργησε διασπορά του ιού», είπε αρχικά ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

Σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί στις φυλακές κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, απάντησε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση εγώ προσωπικά. Αυτό που μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητας είναι πως είχμε στείλει σχετικό έγγραφο από τις 4 Μαΐου και στην ηγεσία της Πολιτικής Προστασία και στο Υπουργείο Υγείας και στον ΕΟΔΥ και στην υπηρεσιακή μας ηγεσία ότι η σταδιακή άρση των μέτρων στις φυλακές πρέπει να συνοδευτεί με μία σειρά από συγκεκριμένα μέτρα όπως την υποχρεωτική κίνηση των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στα καταστήματα κράτησης που θα λαμβάνουν τακτικά δείγματα από κρατούμενους. Αυτό το αίτημά μας δεν εισακούστηκε και να που βρισκόμαστε σήμερα, τέλη Ιουνίου σε μία τέτοια περίπτωση».
Εντός της ημέρας αναμένεται και δεύτερο τεστ στον Λίβυο κρατούμενο.


ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ "ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ" 20/4/2020


"ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΟΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΛΙΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΕΙΨΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ!

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ!
ΩΣ ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ -ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ (ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ?) 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ!

ΠΑΤΡΑ 20/04/2020 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
…………………………………………………………………………

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ COVID-19 vs Ελληνικές Φυλακές. Γράφει ο Σπύρος Καρακίτσος – Πρόεδρος Δ.Σ Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ)


Παναγιώτης Στάθης: Κρούσμα Κορωνοϊού στις φυλακές = ΧΑΟΣ


Φυλακές: Προς άμεση αποσυμφόρηση – Επιστολή αγωνίας των Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Κρατουμένων


ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: “Πληροφορούμαστε ότι το μέτρο της αποσυμφόρησης των φυλακών βρίσκει εμπόδια και αντιδράσεις ανάμεσα στους αρμόδιους…”


ΦΥΛΑΚΕΣ. (η Επιτροπή ανησυχεί για τη δεινή κατάσταση του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος και τα ανεπαρκή μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης των φυλακών. ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ(CPT).


ΤΣΙΟΔΡΑ !!! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Άλλοι δύο νεκροί στις υπερπλήρεις φυλακές. Σε κανένα ΜΜΕ δεν ανακοινώθηκαν οι δύο νέοι θάνατοι κρατουμένων.


Αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε άτομα που εκτίουν ή εξέτισαν ποινές στις ελληνικές φυλακές πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ