ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

01 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΙΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΗΔΗ.. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ





ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΚΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΥ 1913.... 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ? 
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 1913 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ... 

ΑΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..... ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΜΚΟ...

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..... ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ!

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ= ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Πάνω από 100 τουρκικές ΜΚΟ ξεκίνησαν δικαστική κινητοποίηση για την επιστροφή τουρκικών περιουσιών, που ανήκαν σε Τούρκους, οι οποίοι ζούσαν στα Δωδεκάνησα, ειδικά σε Κω, Ρόδο, την Δυτική Θράκη και στην Κρήτη. Το θέμα θα μεταφερθεί μέσω των τουρκικών ενώσεων στα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΕ, τον ΟΑΣΕ και το ΕΔΑΔ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Παγκόσμιας Αλληλεγγύης, Halid Kanak δήλωσε ως εξής:
«Όταν το ναυτικό μας θα μεταβεί στα νότια της Κρήτης μαζί με τα αεροσκάφη και τα UAV μας, θα ήταν δύσκολο σε εμάς να απαιτήσουμε την γη που κατασχέθηκε στο νησί αυτό. Οι Τούρκοι πολίτες απομακρύνθηκαν όταν η Κρήτη ήταν τουρκική γη στο παρελθόν και οι περισσότεροι από αυτούς καταστράφηκαν οικονομικά. Εμείς κινούμαστε για να λάβουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας. Εάν κάποιο έθνος υπέστη “γενοκτονία” μέσω της υφαρπαγής της γης αυτό ήταν το Οθωμανικό έθνος δηλαδή το τουρκικό έθνος, και αυτό συνέβη παντού στα Βαλκάνια”, τόνισε ο ίδιος.
Ο Τούρκος αξιωματούχος τόνισε ότι αγωγές δεν θα περιοριστούν στην Κρήτη, αλλά θα συνεχιστούν στη Ρόδο, την Κύπρο, την Κω,τη Μοσούλη-Κιρκούκ, τη Βουλγαρία, τη Δυτική Θράκη, την Κριμαία και τη Λιβύη. Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης Δρ. Ιλιάς Τοπσακάλ, τόνισε ότι πολλοί ακαδημαϊκοί θα υποστηρίξουν αυτήν τη διαδικασία. 
Παραθέτουμε κάποιες από τις ΜΚΟ που στηρίζουν αυτά τα αιτήματα:
Ένωση Τούρκων Μπούρσα World Ahıska Turks.
Διεθνής Ένωση Βοήθειας του Αφγανιστάν.
Βαλκανική ένωση Eyüp Sultan.
Σύνδεσμος Αλληλεγγύης του Αφγανιστάν.
Ένωση Δυτικής Θράκης Üsküdar.
Σύνδεσμος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης των Βαλκανίων Sultanbeyli.
Ένωσης Γιουρούκων και Τουρκμένων της Ιστάνμπουλ.
Ένωση βοήθειας μουσουλμάνων Βαλκανίων.
Συριακή Ομοσπονδία Τουρκμένων.
Σύνδεσμος Αλληλεγγύης Τούρκων της Ρόδου.
Ερευνητικός Σύλλογος Καυκάσιων.
Ένωση Kıraç Thrace Rumeliler.
Βαλκανική Ένωση Μεταναστών.
Πολιτιστικός Σύλλογος Τούρκων Κύπρου.
Σύνδεσμός Zeytinburnu Δυτικής Θράκης.
Birlik 28/6/2020
Σχ: Αυτό είναι το δημοσίευμα της τουρκόψυχης Μπιρλίκ στα ελληνικά. Πλην όμως ας δούμε καλύτερα τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Παγκόσμιας Αλληλεγγύης, Halid Kanak σε ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ απο τα τουρκικά :
“Όταν ο στόλος μας τα αεροσκάφη μας κατέβηκαν νότια της Κρήτης σχηματίστηκε και σε μας μία δύναμη για να ζητήσουμε τα εδάφη που μας άρπαξανΕνώ στο παρελθόν η Κρήτη ήταν τουρκικό έδαφος μας αφαιρέθηκεΟι Τούρκοι εκδιώχθηκαν από εκεί. Μεγάλο μέρος καταστράφηκε. Όταν μετά από τη συνθήκη της Λωζάνης τρεις χώρες παραιτήθηκαν των δικαιωμάτων τους, η Κρήτη έπρεπε να επιστραφεί στην Τουρκία, αλλά αυτό δεν έγινεΕμείς λοιπόν κινητοποιηθήκαμε για να πάρουμε αυτό το δικαίωμα μας. Η Τουρκία κινείται πλέον με μία λογική διεκδίκησης και κερδισματος των δικαιωμάτων της. Αν υπάρχει ένα έθνος που υπέστη γενοκτονία επί γης Αυτό είναι το τουρκικό Έθνος. Η ίδια κατάσταση είναι και στα Βαλκάνια”. (ΠΗΓΗ)

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

Ν. Μπακογιάννη για Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε στο τραπέζι του διαλόγου με καλή πίστη. ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ;

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ: Εγώ εύχομαι να πάμε σε μια συνεννόηση ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού. Σας το είπα εμμέσως στην αρχή, ορθά δεν το παρατηρήσατε, το είπα κι εγώ μ’ έναν τρόπο… Δεν μ’ αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δυο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι. Αυτά τα πράγματα λύνονται χωρίς να γραφεί ούτε μονόστηλο σ’ εφημερίδα. Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις και, με μια επιτροπή κοινή όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα.

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΖΑΚΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ… ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΧΩΡΕΣ Η ΚΡΑΤΗ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 1941

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ?

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΣΟΥ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ!
ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!

ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΗΛ. 6993013015






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ