ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

21 Φεβρουαρίου 2021

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΕΝΕΔΙΔΑΝ ΣΤΙΣ "ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ"...



ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2020) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΗΣ "ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ" ΓΕΝΙΚΩΣ "ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ" ΟΤΑΝ ΕΝΕΔΙΔΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!


ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ NBA, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!
ΟΤΙ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΑΛEΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ...
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ TWITTER ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...


ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10-18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ?) ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ" ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛ.... ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.


ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
10 ΜΑΡΤΙΟΥ  Κορωνοϊός: Θετικός ο Βαγγέλης Μαρινάκης

11 ΜΑΡΤΙΟΥ Με κοροναϊό η Χριστίνα Μπόμπα

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....







ϊός: Θετική η Φαίη Σκορδά - Το ανακοίνωσε στο instagram

16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.....ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΟΥΓΚΑΡΕΖΟΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ......


Μέσω twitter το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος έκανε την αποκάλυψη, αναφερόμενος και στην αγαπημένη του, σχεδιάστρια μόδας
Με ένα tweet απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Τζώνη Καλημέρης δημοσιοποίησε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του Χριστίνα Κοντοβά έχουν όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού, και είναι περιττό -σύμφωνα με τη γιατρό τους- να κάνουν το σχετικό τεστ για




Ο Θοδωρής Φέρρης αποκάλυψε μέσω instagram ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του ανέφερε:

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορωνοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μια ειδοποίηση/ παρότρυνση όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Παιδιά είναι απαραίτητο να τηρήσουμε τους κανόνες των ειδικών κατά γράμμα για να βγούμε ασφαλείς από όλο αυτό το συντομότερο δυνατό. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση είναι να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας. Περαστικά σε όσους νοσούν».


18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ....
https://www.infowoman.gr/thetikos-ston-koronaio-o-aleksis-papachelas/?fbclid=IwAR00QqciqWq2ZjrUhS6HpWCcVs38lZk8IESD3K1HklS8mcwQ5b51Gcm-YdQ

Από Μαρία Ιωαννάτου
-18 Μαρτίου 2020
Από τον κοροναϊό φαίνεται πως δεν ξέφυγε ούτε ο Αλέξης Παπαχελάς. Μέσα από τη στήλη του στην Καθημερινή, ο διευθυντής της εφημερίδας γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό. 
Αναλυτικά το κείμενό του:

Την περασμένη Δευτέρα το πρωί έμαθα ότι είχα και εγώ προσβληθεί από τον κοροναϊό. Όπως πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω μας. Αυτή τη συλλογική αβεβαιότητα που ένιωθα να κυριαρχεί την ένιωθα στο πετσί μου. Μέχρι στιγμής είναι μια δυσάρεστη εμπειρία, κάτι σαν κακή γρίπη. Θέλει όμως προσοχή. Γιατί μαθαίνουμε συνέχεια για περιπτώσεις ανθρώπων που το πήραν αψήφιστα και βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Κατά τα άλλα η ώρα περνάει με παζλ, βιβλία για τη δουλειά της εφημερίδας. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βρεθώ κοντά στους γονείς μου τέτοιες ώρες και ξέρω πόσο τους αγχώνουν τέτοια νέα. Σκέφτομαι πολύ αυτήν τη γενιά και πρέπει να την προφυλάξουμε. Ξέρω, είναι «αγύριστα κεφάλια» και θέλουν να βγαίνουν έξω να κάνουν τα δικά τους πράγματα, θεωρούν ότι είναι ανίκητοι, γιατί όντων πέρασαν πολλά. Όχι τώρα όμως.

Ανακαλύπτουμε συνήθειες που είχαμε ξεχάσει, φιλίες που μετράνε όσο τίποτε άλλο μέσα σε αυτόν τον πανικό. Θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε, αλλά και πώς μπορούν να έλθουν τα πάνω κάτω μέσα σε μια ώρα στη ζωή μας.

Δεν είναι πόλεμος, αλλά σίγουρα θυμίζει πόλεμο. Αυτές τις ώρες αντλούμε δύναμη από ανθρώπους που αναδεικνύουμε σαν υποδείγματα εδώ και χρόνια, από αυτήν την εφημερίδα, όπου οι εργαζόμενοί της συνεχίζουν να πετυχαίνουν τον άθλο της καθημερινής έκδοσης.

Αυτοδημιούργητους άριστους, σαν τον κ. Τσιόδρα, οι οποίοι μας γεμίζουν σιγουριά. Λίγα και σταράτα λόγια, στέρεα λόγια. Τους ανθρώπους του στενού πυρήνα του κράτους, γιατρούς, νοσηλευτές, ενστόλους, στελέχη της πολιτικής προστασίας που κάνουν τη δουλειά τους με αυταπάρνηση, λίγα χρήματα και σε αντίξοες συνθήκες. Πάντα λέγαμε ότι είναι παραλογισμός ο ΓΕΕΘΑ να παίρνει 2.500 ευρώ και ακόμη λιγότερα η ραχοκοκαλιά του κράτους. Βλέπω ότι ο ιός της δικαστικής υστερίας επιμένει. Σε εμάς δεν θα πιάσει όσο και αν προσπαθούν κάποιοι χολερικοί. Μας γεμίζει αισιοδοξία ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βάζει πλάτη στα δύσκολα. Έρχονται δύσκολα μετά τις δυο απανωτές κρίσεις του μεταναστευτικού – προσφυγικού και του ιού.

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.... 

https://www.tanea.gr/2020/03/30/media/o-giannis-pretenteris-apanta-sta-fake-news-gia-tin-ygeia-tou/

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι θετικός στον κοροναϊό και κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του.



 


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ...
ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ" ΑΚΟΜΑ ...

ΕΣΥ-Ν-ΕΙΔΗΣΗ

                                                             twitter.com/esyneidisi

                                              https://www.facebook.com/esyneidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ