ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

17 Απριλίου 2021

$50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία

 $50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία



Στις 29 Απριλίου του 2013, μια μέρα πριν την υπογραφή του μνημονίου, ο Αρτέμης Σώρρας επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ομήρου, κατέθεσε και επεξήγησε την πρόταση της, και στη συνέχεια έκανε δημοσιογραφική ενημέρωση 45 λεπτών σε όλα τα κανάλια της Κύπρου.

Η ενημέρωση αυτή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Μόνο το κανάλι EXTRA της Λεμεσού έκανε μια δίλεπτη αναφορά που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Τον Αρτέμη Σώρρα τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν επώνυμοι και απλοί πολίτες. Όλοι εμείς γνωρίζουμε την πραγματική αλήθεια και την παρουσιάζουμε μπροστά σας ανάγλυφη και αυθεντική.
Είναι απογοητευτικό γιατί αναγκαζόμαστε εμείς να το πράξουμε στη θέση άλλων, που είναι τα ΜΜΕ και τα αρμοδία οργάνα του κράτους.

Θα παρατηρήσετε ότι έχει επιβληθεί, έξωθεν, γενική και αυστηρή σιωπή σε οτιδήποτε αφορά το πιο πάνω ζήτημα. Για παράδειγμα, διάφοροι “εγκεκριμένοι” “δημοσιογράφοι” καταφέρθηκαν με καυστικά σχόλια ενάντια στον κ. Σώρρα και την πρόταση του.
Στην συνέχεια παρασιώπησαν την Απόφαση του Δικαστηρίου της 28ης Ιουνίου 2013 σύμφωνα με την οποία όλες οι κατηγορίες εναντίον του κ. Αρτέμη Σώρρα κατέπεσαν και αθωώθηκαν πανηγυρικά.
Δηλαδή όσα οι “εγκεκριμένοι” “δημοσιογράφοι” ισχυρίστηκαν και με αρθρογραφία τους κατηγόρησαν τον κ. Σώρρα ως απατεώνα, το δικαστήριο αποφάσισε ακριβώς το αντίθετο. ΠΗΓΗ


"ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" @ https://sorrasgegonota.wordpress.com/​ 

Υπάρχουν αδιάσειστα τεκμηριωμένα στοιχεία. Εδώ στην εκπομπή του Δημήτρη Σούγλη στο EXTRA TV στην Κύπρο, ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Βαλσαμάκης και ο κ. Σώρρας παρουσιάζουν με πάσα ειλικρίνεια και αληθοφάνεια τις προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα, που έγιναν στην Κυπριακή Δημοκρατία. Δεν είναι πλέον προς συζήτηση η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των προσφορών. Αυτό που είναι το σημείο προς ανάλυση και έρευνα είναι οι Αρχές του Κυπριακού Κράτους καθώς βλέπουμε πεισματικά και ύποπτα να αρνούνται να απαντήσουν στις προτάσεις αυτές που σίγουρα θα προστατεύσουν την χώρα από τον όλεθρο της οικονομικής καταστροφής, και όχι μόνο. Για το όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Μια απάντηση έγγραφος από το Κράτος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Τα λεφτά έχουν κατατεθεί και όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν πρωτοκολληθεί στις αρχές της Κυπριακής 'Δημοκρατίας'. Μετά από αυτήν την εκπομπή οι αρμόδιοι πρέπει να μας απαντήσουν. ΠΗΓΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ https://www.artemis-sorras.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ