ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

31 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ.

 

«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…»


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ



 ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΤΕΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ, ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ, ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ. ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!


Ο πόλεμος είναι τεράστιος σε όλα τα επίπεδα. Πάνε να φτιάξουν την παγκόσμια θρησκεία από το 2012 πήγαν για την παγκόσμια κυβέρνηση, δεν έγινε, τους καθυστερήσαμε και γενικά είναι πολλά τα πράγματα.
Και θα πω ότι είμαι περήφανος για πάρα πολλούς Συνέλληνες και τους εφιστώ την προσοχή, γιατί από εδώ και πέρα έχουν ευθύνη και καθήκον όσοι είναι αφυπνισμένοι και ενεργοί και ενεργοποιημένοι.
Το μεγάλο μυστικό και το μεγάλο θέμα είναι να μαζευτεί ο αριθμός των Ελλήνων όσο γίνεται γρηγορότερα και όσο γίνεται περισσότεροι. Ξέρετε, η λέξη «Έλληνας» δεν είναι όσοι μιλάμε Ελληνικά. Μπορεί να μιλάνε γερμανικά και να μην ξέρουν ότι είναι Έλληνες.
Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε ότι στην Γερμανία δεν έχει μόνο Ασκαναζίμ, έχει και Γερμανούς που μπορεί να μιλάνε γερμανικά αλλά είναι Έλληνες. Υπάρχει πολύ ελληνικό DNΑ που αυτή την στιγμή αφυπνίζεται και θα δείτε Γερμανό που θα ξέρει τι του λες! Για αυτό μη το αφήσετε ποτέ. Να μην είσαστε ποτέ σίγουροι, γιατί αυτός ο πλανήτης είναι γεμάτος Έλληνες. Ακόμα κι οι Εβραίοι, όταν θέλουν να υιοθετήσουν παιδί, παίρνουν Έλληνα. Έχουν σύστημα. Πρέπει να καταλάβετε τι έχει γίνει.
Όλο αυτό το γκέτο της παράνοιας, θα το σπάσουμε. Άρα, εμείς είμαστε ανοιχτοί, πρώτα για τους Έλληνες και μετά με το
DNA,
 θα βγουν τέτοια τεράστια πράγματα που δεν το πιστεύετε. Θα λέτε: «αυτός είναι Έλληνας;» Άσχετα το πώς φέρεται κανείς και το πού ζει και το πώς διαμορφώνει την ζωή του ή τις γνώσεις του.
Έρχεται μια τεράστια αλλαγή. Θα την κάνουμε!





Όμως πρέπει όλοι τώρα να πολεμήσουμε την Αντινόηση και όλο αυτό το μαρμάρωμα της υπόφυσης και της επίφυσης, έτσι όπως το έχουν κάνει. Θα πρέπει να το πετάξουμε αυτό και σιγά-σιγά να αγωνιστείτε. Είσαστε υπεύθυνοι και έχετε καθήκον, όσοι γνωρίζετε να μεταλαμπαδεύσετε όλο αυτό το νέο, όλο αυτό που έρχεται κι όλο αυτό που θα γίνει. Όχι να πείσετε! Να δώσετε γνώση στους ανθρώπους και αλήθειες. Γιατί αυτές είναι αλήθειες!
Όλα αυτά που γίνονται κι όλο αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς ως άνθρωποι. Αυτοί είναι λίγοι και ο αριθμός τους είναι μηδαμινός. Πρέπει να τους κλωτσήσουμε τόσο δυνατά για να εξαφανιστούν. Αρκεί να καταλάβουμε. Να καταλάβουμε ότι ο ελέφαντας δεν κρατιέται από την αλυσίδα. Πρέπει να το καταλάβετε μέσα σας. Κι εσείς έχετε ευθύνη στην Γερμανία, σε όλα τα μέρη, όπως εμείς έχουμε εδώ στην Ελλάδα. Αλλά και η φωνή σας, να μιλάτε από εκεί προς τα εδώ, εμπνέει κόσμο, εμπνέει ανθρώπους. Μιλήστε, διαδώστε!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.


ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Νομίζετε ότι ο εχθρός μας είναι οι Μογγόλοι, οι Κινέζοι κι οι Χαζάροι; Αυτοί είναι εκεί και δεν…
μιλάνε. Υπονομεύουν και με πολεμούν οι ίδιοι μου οι άνθρωποι. Οι πραγματικοί εχθροί μου και δεν μπορώ να τους πω προδότες, γιατί είναι απέναντι μου και είναι εχθροί μου.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Τώρα ο πόλεμος μου είναι με τους ίδιους τους Έλληνες, με τους Ανθρώπους. Γιατί οι άλλοι υπονομεύουν όλο αυτό το έργο και την αλήθεια, την αλλοιώνουν και με πολεμά το ίδιο το κύτταρο μου. Είναι σαν να έχω καρκίνο εγώ ο ίδιος και πολεμάω με τα ίδια μου τα κύτταρα.
Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει.
Άρα, είσαι στην Γερμανία, σε ένα μέρος που είναι τόσο σκοτεινό, αλλά συνάμα μπορεί να κάνει και μια μεγάλη διαφορά και σε όλα τα μέρη.

Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!

Στα επόμενα χρόνια, μήνες, μέρες θα διαλυθούν! Στάχτη θα γίνουν! Πείτε μου έναν προδότη που πέρασε από μένα και από αυτό που κάνω και επιβίωσε! Στο διάολο πήγαν όλοι! Ξέρετε και κάτι; Μόνοι τους πήγαν! Θα υπάρχουν κι άλλες συνέπειες. Δεν ξαναπροδίδει κανένας. Όποιος προδόσει αυτόν τον αγώνα, θα έχει πολύ μεγάλο θέμα σε πολλά επίπεδα κι όχι σε ένα.
Αυτός ο αγώνας είναι ιερός και πρέπει να το καταλάβετε και να βάλετε και άλλους στο παιχνίδι, γιατί είναι για την ίδια μας την Ύπαρξη και την Ζωή. Έρχεται η μεγάλη Αλλαγή, ας την δεχτείτε ή τουλάχιστον, μεταλαμπαδεύτε την! Χρησιμοποιείστε όποιο μέσο έχετε, σε όλες τις χώρες.
Αλλά, όσο μιλάτε εσείς στις χώρες έξω, τόσο η Ελλάδα παίρνει δύναμη.
Όσο φουντώνουμε και στο Παρίσι και παντού, τόσο η Ελλάδα θα δυναμώνει. Δεν θα νιώθει μόνη της. Όλοι οι άνθρωποι είναι μαζί. Δεν υπάρχει να είναι κάποιοι καλά και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν. Είμαστε όλοι μαζί και δεν είναι τυχαίο που ο Ελληνισμός είναι σε όλο τον πλανήτη. Τυχαίο είναι; Είναι μέσα βάσει σχεδίου!
Θέλω να ξέρετε ότι οι δυνάμεις των Ελλάνιων, είναι πιο πολλές έξω από την Ελλάδα, παρά μέσα στην Ελλάδα. Μέσα στην Ελλάδα, θα τραβήξουμε μεγάλο Γολγοθά. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι όλο μαζί θα σπάσει το πλανητικό σύστημα, γιατί έξω έχουμε πιο μεγάλες δυνάμεις από ότι μέσα στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα ξεκινάει κι όλα από εδώ θα γίνουν, εδώ είναι ο μεγάλος πόλεμος, αλλά από το εξωτερικό περιμένουμε βοήθεια για την Ελλάδα.

Αν δεν βοηθήσει το εξωτερικό, η Ελλάδα θα χαθεί. Περιμένουμε λοιπόν βοήθεια από το εξωτερικό κι από άλλες δυνάμεις που σήμερα δεν τις βλέπετε και εγώ τις αντιλαμβάνομαι και τις νιώθω και νιώθω και τις πιέσεις, τόσο των αρνητικών, όσο και των δικών μου. Ήδη φτιάχνεται η πλατφόρμα που σημαίνει θα σπάσει όλο μαζί.
Έτσι αγαπητέ συνέλληνα θα πω ότι είναι τιμή μου που είσαστε μαζί μου, αλλά και μεγάλη τιμή που πολεμώ μαζί σας.
Όλοι μας λοιπόν με έναν άπειρο σεβασμό, σε μια τεράστια αδελφοποίηση ψυχών, ελάτε να δείτε τι μπορούμε να κάνουμε.
Εγώ στο τέλος θα σας αποδείξω, όπως και τώρα σας το έχω αποδείξει


 ΟΤΙ Η ΝΟΗΣΗ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ.

 Το έχω αποδείξει και θα το αποδείξω.

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ.


ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΤΡΓΗΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΤΡΓΙΑΣ ΜΑΣ 

ΣΕΙΡΙΟ

ΓΙΑΤΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ
ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ
ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ,
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΑΝΗΚΑΝ, Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ
ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ
ΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΥΛΗ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΑΙ ΜΕ ΝΟΥ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΩΣ
ΣΥΝΟΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ
ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ
ΦΥΛΗ.
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΖΕΙ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΑΝ
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ
ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ
ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΑΣ.



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ