ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

21 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση για το νέο κομματικό καρκίνωμα του πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου

21.04.2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το νέο κόμμα του πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι η τελευταία «μετάσταση» του κομματικού καρκινώματος που κρατάει την Ελλάδα σε κώμα και επιδιώκει την εξόντωσή της. Είναι άλλωστε γνωστή και προβλέψιμη η τακτική να στήνει διαδοχικά και να πριμοδοτεί κομματικά μορφώματα για να εγκλωβίζει και να κομματιάζει τους Έλληνες.

Όμως αυτή τη φορά η προσπάθεια να παραπλανήσει με την συντομογραφία της ονομασίας του (Ε.ΣΥ με μία τελεία) ξεπέρασε ακόμα και αυτά τα όρια της γελοιότητας με την οποία το διαπλεκόμενο πολιτικό και μιντιακό καθεστώς ενεργεί ειδικά τα τελευταία είκοσι χρόνια, σε επίπεδα Βουλής, αποφάσεων, ειδήσεων και δηλώσεων.

Είναι πασιφανές ότι θέλει να σπείρει την σύγχυση στους Έλληνες Πολίτες ώστε να μπερδεύουν τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» με το νέο κομματικό κατασκεύασμα και να τους απομακρύνει από τον μοναδικό δρόμο και τρόπο της απελευθέρωσής τους.

Η εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα και η ίδρυση του Πολιτικού Φορέα του Έθνους «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έφερε αποκαλύψεις και νέα δεδομένα. Συνεχίζει να γεμίζει η λίστα με τις γελοίες μιμήσεις και αντιγραφές στις οποίες επιδίδεται το εγχώριο πολιτικό σκηνικό για να «καπελώσει» τις αποκαλύψεις που συντάραξαν τα σάπια και βρώμικα θέμελα του ώστε να αποτρέψει την αναπόφευκτη κατάρρευσή του.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Email: kpd.thes.ke.typou@gmail.com

          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ