ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

12 Φεβρουαρίου 2023

2015 Τσίπρας, Βουλή, Άρειος Πάγος παρέδωσαν την περιουσία των Ελλήνων στα FUNDS ενώ μπορούσαν να τους ξεχρεώσουν!

 


Με το που "έσκασε" η απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου τον Φεβρουάριο 2023 ότι "Οι εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων μπορούν να διενεργούν πλειστηριασμούς για λογαριασμό των τραπεζών" βρήκε τις μαριονέτες της βουλής σε προεκλογική εξτρατεια απέναντι σε εξαγριωμένους Έλληνες που θα χάσουν την περιουσία τους για κόκκινα δάνεια που έχουν ήδη πληρωθεί με τις επαναλαμβανόμενες ανακεφαλαιοπήσεις των Τραπεζων τα προηγούμενα χρόνια.

 Η ΝΔ αποποιούμενη την ευθύνη της έσπευσε να πετάξει το μπαλάκι της ληστρικής απόφασης υπέρ των τραπεζών στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που το 2015 έφεραν και ψήφισαν τον Νόμο 4354/2015 και που σε αυτόν τον νομο βασίστηκε η πλειοψηφία του Αρείου Πάγου για να νομιμοποιήσει τις κατασχέσεις που θα διενεργούν τα funds των τραπεζών.
 
 Στην πραγματικότητα η ευθύνη για την υπερψήφιση του ληστρικού κατάπτυστου νόμου χρεώνεται σε όλη την Βουλή και τον Άρειο Πάγο επειδή από τον Μάιο του 2015 είχαν την δυνατότητα να ξεχρεώσουν ολους τους Έλληνες αφού είχαν λάβει γνωστοποίηση αλλά και εντολή να ξεχρεώσουν τους Έλληνες!  
Πρώτον με την ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΙΤΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ & ΘΕΣΜΟΥΣ από τον Αρτέμη Σώρρα που τους καλεί:

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΙΤΗΜΑ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 26-3-2015 ΠΡΟΣ :

  1. ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
  2. ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝO ΠΡΟΣ:

  1. ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
  2. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
  3. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
  4. ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  5. ΤΗΝ ΙΒΑ ΠΕΤΡΟΒΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  6. ΤΟΝ ΝΤΕΚΛΑΝ ΚΟΣΤΕΛΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  7. ΤΟΝ ΡΑΣΜΟΥΣ ΡΕΦΕΡ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
  8. ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ-ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
  9. ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ C.Ι.Α.
  10. ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΩΣΙΑΣ

“ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (B.I.S. BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS), ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (WORLD BANK), FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» (GLOBAL DEBT FACILITY).

Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.

Επιπλέον το επόμενο έτος 2016 ο Αλέξης Τσίπρας απαντά οτι έλαβε την 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ να ξεχρεωθούν όλοι οι Έλληνες, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ  ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΤΑ ΤΑΡΠΕΖΙΚΑ FUNDS!


ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ​​ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ, ΚΑΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ…ΒΑΛΕ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ