ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

12 Αυγούστου 2024

Έληξε το καρναβάλι του Παρισιού που το λένε Olympic games

 




Έληξε το καρναβάλι του Παρισιού που το λένε Olympic games …
και δεν είναι Ολύμπιοι Αγώνες.
Οι Ολύμπιοι Αγώνες δεν αναβίωσαν ακόμη.
Αυτό που παρουσιάζουν σήμερα είναι «ολυμπιακά παιχνίδια» χειρότερα κι από το σαρβάιβορ, στα οποία δεν θέλουν να συμμετέχουν άνθρωποι και το δηλώνουν με τις παρά-φυση καρικατούρες που προβάλλουν. Γι αυτό έβαλαν τους αθλητές να κολυμπήσουν στις ακαθαρσίες του Σηκουάνα, να φάνε σκουπίδια «vegan”ή να κοιμηθούν σε πλαστικά στρώματα, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουν, επειδή δεν σέβονται καθόλου τον άνθρωπο.
Μάλιστα στην φιέστα λήξης πρόβαλλαν ένα κατασκεύασμα εντομοανθρωποειδούς που συνοδευόταν από γκρίζα απρόσωπα πιθηκοειδή που το προσκυνούσαν ως ΤΟ απαύγασμα υβριδίου που θα ήθελαν να κυριαρχήσει στον πλανήτη...



Το τραγικό είναι ότι όλα αυτά τα κάνουν επειδή τους πληρώνουμε εμείς οι άνθρωποι. Αφήνουμε να διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα αυτοί που παριστάνουν την ΔΟΕ, επιτρέπουμε να κλέβουν και να διαχειρίζονται την ενέργεια των ανθρώπων για να χτίσουν ένα απάνθρωπο περιβάλλον χωρίς τον άνθρωπο!

Οι άνθρωποι για να μην αφανιστούν πρέπει με ανδρεία και φρόνηση να ενωθούν άμεσα, να πάρουν την διαχείριση του δικαίου τους και συλλογικά να επανορθώσουν για κάθε βλάβη, κάθε μόλυνση σε όλα τα επίπεδα του βίου τους. Το όχημα της απελευθερωσης είναι έτοιμο και λέγεται «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». Είναι ο Φορέας του Έθνους των Ανθρώπων που βοηθά τον άνθρωπο να ενεργοποιηθεί συλλογικά, να σταματήσει την αδράνεια που τον κρατεί αιχμάλωτο στην λήθη και την ανυπαρξία. Είναι ο μοναδικός φορέας που εξοπλίζει τον άνθρωπο με πλούτο αποδεδειγμένο, υλικό και πνευματικό προκειμένου να δημιουργήσει ξανά Πολιτισμό αντάξιο του μεγαλείου του Ανθρώπου ως Έλλην των Ολύμπιων! 

https://www.aitherikigrafi.gr/olimpioi-agones



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ