ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

18 Νοεμβρίου 2020

Η Ε.Ε. ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΟΝΔΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ 100.000 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΑΙΤΗΣΗ

 ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ  ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΟΥΝ Η.Υ. ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΕΤ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ" ΕΤΑΙΡΙΕΣ.... ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!



Σε μια σοβαρή αποκάλυψη που αφήνει έκθετη για ακόμα μία φορά την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αλλά και ολόκληρη την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προχώρησε ο πρώην Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα, Νότης Μαριάς σχετικά με τα κονδύλια που διαθέτει η Ε.Ε για τεχνολογικό υλικό τα οποία πήρε η Πορτογαλία με σκοπό να διαθέσει δωρεάν υπολογιστές στα παιδιά.


Καλεσμένος στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο το βράδυ της Τρίτης ο Νότης Μαριάς, κατήγγειλε ότι η Ελλάδα δεν αιτήθηκε καν για να λάβει το συγκεκριμένο κονδύλι, την ώρα που τα Ευρωπαϊκά κονδύλια ήταν γνωστά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα "Sure" το οποίο η κυβέρνηση αξιοποίησε και πήρε μόλις 2,7 δισ. όταν το Βέλγιο πήρε 7,8 δισ.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το Βέλγιο και η Ιταλία πληρώνουν και την γονική άδεια, τα τεστ κορονοϊού, τους καλλιτέχνες, τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και τις μάσκες και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν αξιοποιεί έγκαιρα τα χρήματα που μπορεί να λάβει και χάνονται μεγάλες ευκαιρίες ενόψει της πανδημίας.


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!


ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΛ. 6993013015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ