ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

11 Μαρτίου 2021

ΑΙΣΧΟΣ! Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής ο Νίκος Γεωργιάδης για ασέλγεια σε ανήλικο

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ? Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής ο Νίκος Γεωργιάδης για ασέλγεια σε ανήλικο



ΜΕ παύση της ποινικής δίωξης λόγω παραγραφής ανατρέπεται ένα ακόμη σκάνδαλο, αυτό που αφορά στο αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που φέρεται να τελέστηκε στη Μολδαβία από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων οδηγήθηκε στην παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην βουλευτή, ο οποίος άκουσε την απόφαση καθισμένος στο εδώλιο. Μάλιστα, η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της δήλωσε ουσιαστικά υποχρεωμένη να δεχθεί την ένσταση παραγραφής, επισημαίνοντας πως η ίδια δεν το επιθυμεί.

«Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο, ακόμα και αν προκαλείτε στους πολίτες το ερώτημα πως μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασία και να παραγράφει, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουνε τελεστεί σε βάρος ανηλίκων», ανέφερε στην αγόρευσή της, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να απορριφθεί η δεύτερη ένσταση που ζήτησε η υπεράσπιση περί απαράδεκτου της ποινικής δίωξης.

Όπως είπαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Νίκου Γεωργιάδη, το δικαστήριο δεν μπόρεσε να προσπεράσει το ζήτημα της παραγραφής, με αποτέλεσμα να παύσει οριστικά την ποινική δίωξη «λόγω συμπληρώσεως της παραγραφής».

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο Νίκος Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον πρώην βουλευτή της ΝΔ κανένα ελαφρυντικό, ενώ χορήγησε αναστολή έως την εκδίκαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.


ΜΕ ΕΝΑ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ" (ΠΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΟΙ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ


ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ 33 ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! 



ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΛ. 6993013015



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ