ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

10 Αυγούστου 2021

ΔΩΡΕΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΣΕ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ "ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ"

ΤΟ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ" ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

γραφει η Γεωργια Βαγενά


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΑΔΑ" ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ..  

Θυματα πάντα οι υπερφορολογημένοι Έλληνες που δουλεύουν για να πληρώνουν φορους που δεν αναταποδιδονται ποτέ στους πολίτες  που σήμερα οργισμένοι και απελπισμένοι έζησαν στο πετσί τους την εγκληματική μεθόδευση πισω από τις πυρκαγιές που σχετίζονται με σκανδαλώδεις "επενδύσεις" όπως αυτή στην περιοχή του Τατοϊου.

Πριν προλάβουν να σβήσουν οι πυρκαγιές Να σου λοιπόν το ίδρυμα Λασκαρίδη 

"Δωρεές ύψους 1 εκατ. ευρώ σε πυρόπληκτους και πυροσβεστική από τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη"

Έσπευσαν τα μαζικά μέσα εξαπάτησης να ανακοινώσουν την δωρεά του Λασκαρίδη και να τον εγκωμιάσουν ως φιλάνθρωπο ενώ  ο Λασκαρίδης συμμετέχει στην επένδυση του Τατοϊου που πολλοί θεωρούν υπεύθυνη για την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά που κατάκαψε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες στην Αττική. 

Στο δημοσίευμα Μουσεία και σπα στο Τατόι Ιανουαρίου του 2021 βλέπουμε ότι στην επένδυση εμπλέκεται το ίδρυμα Λασκαρίδη

Ξενώνας πολυτελείας με υπηρεσίες ευεξίας, εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, αθλητικές εγκαταστάσεις, μονοπάτια για ποδηλασία και ιππασία, δασικό χωριό με αγροτουριστικές υποδομές, οινοποιείο, χώροι έρευνας και εκπαίδευσης στους τομείς της αγροτικής οικονομίας και του περιβάλλοντος, περιλαμβάνει η μελέτη βιωσιμότητας του κτήματος Τατοΐου, μαζί βεβαίως με την αποκατάσταση των ανακτόρων και των κήπων και τη δημιουργία μουσείου – έργα που έχουν ήδη μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Τη μελέτη, που υπογράφει η εταιρεία KPMG και υλοποιήθηκε με χορηγία του Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη, παρουσίασε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη χαρακτηρίζοντας την ανάπτυξη και αποκατάσταση του Τατοΐου «εθνικό στόχο».


Με ένα εκατομμύριο ξεπλένει  λοιπόν ο Λασκαρίδης την διαπλοκή κυβέρνησης και εταιρών σε βάρος του Δημοσίου -δηλαδή των ιδίων των πολιτών- διότι εμείς είμαστε το δημόσιο και στο δημόσιο ανήκουν τα κτήματα στο Τατοϊ και όχι στον Τέως . Μάλιστα τα έχουμε χρυσοπληρώσει αποζημιώνοντας τον Τέως Κωνσταντίνο και την οικογενεια του....

δείτε δημοσίευμα του 2008  Πόσο θα πληρώσουμε τον Γλύξμπουργκ

Ο μεγαλοεφοπλιστης Λασκαρίδης επίσης, είναι και κρυφος χρηματοδότης της Μαρεβα Μητσοτάκη. Φαίνεται ότι συνδέεται επιχειρηματικά με τον κρυφό χορηγό της εταιρείας της Μαρέβας Μητσοτάκη Zeus+Dione αλλά και με τον (επίσης κρυφό) χρηματοδότη των μετόχων του «Πρώτου Θέματος» όπως αποκαλύπτει το DOCUMENTO

Και οχι μόνο αυτό αλλά συνδέονται με την κυβέρνηση Μητσοτάκη σκανδαλοδως και σε θέματα "προστασίας" του περιβάλλοντος όπως αποκαλύπτει η ερεύνα των REPORTERSUNITED " Οι μαύρες κυλιδες των αδελφών Λασκαρίδη"

Πως δεχόμαστε Έλληνες να μας διοικούν παρανομες εταιρίες και ιδρύματα που απομυζούν και κλέβουν τον πλούτο μας παριστάνοντας του φιλάνθρωπους, 

ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΔΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! 

Ποιος θα ελέγξει ολο αυτό το καθεστώς που μας αφανίζει;

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΤΗΛ.6997255597 & 6993013015
e-mail:  georgiavayena@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ