ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

03 Αυγούστου 2021

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ / Οι δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα από το 2000 – 8 εκατομμύρια καμένα στρέμματα



ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ  ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ 

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 

ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

 Οι δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα από το 2000 – 8 εκατομμύρια καμένα στρέμματα


Read more at: https://parallaximag.gr/epikairotita/oi-dasikes-pyrkagies-stin-ellada-apo-to-2000-8-ekatommyria-kamena-stremmata



 Ελλάδα: 49 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο - Σε εξέλιξη η φωτιά κοντά στο Ναύπλιο



Σχέδια για 5.000 ανεμογεννήτριες σε περιοχές Natura 2000<




Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ;;;

Τηλεγεωδυναμική –Υπερόπλο «HAARP»


Είναι εξακριβωμένο ότι οι πυρηνικές εκρήξεις συνδέονται άμεσα με την διέγερση ορισμένων σεισμικών ρηγμάτων και λιθοσφαιρικών πλακών , ή και το αντίθετο, δηλαδή να την επιβραδύνουν (δημιουργία σεισμικής σκιάς). Επιστήμονες της ατμοσφαίρας που εργάζονται σε μυστικά στρατιωτικά προγράμματα πιθανόν να μην είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις σοβαρές δυνατοτήτες του HAARP’s να ενσπείρει την ερήμωση στη Γη. Και ο λόγος της ελλείψεως ενημερώσεως οφείλεται στην έλλειψη της πληροφόρησης για την συνολική φιλοσοφία του προγράμματος.

Ως γνωστόν , οι ασχολούμενοι σε στρατιωτικά ή επιστημονικά προγράμματα μαθαίνουν ένα πολύ στενό φάσμα , δηλαδή ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει,(on a need to know basis) και τίποτα περισσότερο. Το σύστημα αυτό λέγεται «διαμερισματοποίηση» γνώσης. Τούτο μοιάζει με τους σύγχρονους ενοίκους διαμερισμάτων που δεν γνωρίζουν ούτε τον ένοικο της διπλανής του πόρτας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους επιστήμονες που εργάζονται σε παρόμοια μυστικά προγράμματα. Δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από το στενό φάσμα που τους έχουν αναθέσει .

Το ίδιο ισχύει και με την «Παγκοσμιοποίηση».

Εμείς οι απλοί άνθρωποι γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτήν και μόνον οι παγκόσμιοι εξουσιαστές γνωρίζουν ολόκληρο το σχέδιο της (MASTER PLAN). Ο καθηγητής Gordon J. F. MacDonald διευθυντής του Ινστιτούτου της Γεωφυσικής και Πλανητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας το 1966 δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με τις τεχνολογίες ελέγχου του περιβάλλοντος για στρατιωτικούς σκοπούς.

Ο MacDonald έκανε ένα αποκαλυπτικό σχόλιο: «Το κλειδί για τον γεωφυσικό πόλεμο είναι η αναγνώριση των περιβαλλοντικών ανισορροπιών στις οποίες με ένα μικρό ποσό ενεργείας θα απελευθερώσεις μεγαλύτερα ποσά ενέργειας »

Μήπως αυτό δεν γίνεται με τις υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις που ενεργοποιούν σχεδόν ώριμα ρήγματα να δώσουν σεισμούς; Ο εν λόγω επιστήμων-αν επιτρέπεται να τον ονομάσουμε έτσι ή επίδοξο καταστροφέα του κόσμου-ανέπτυξε ιδέες για την χρησιμοποίηση του περιβάλλοντος σαν οπλικό σύστημα και συνεισέφερε εκείνη την εποχή αυτό που δεν θα φανταζόταν κάποιος ούτε στο πιο εφιαλτικό όνειρο .

Στο βιβλίο που έγραψε υπάρχει κεφάλαιο: «Πώς να Γκρεμίσουμε το Περιβάλλον» Και σ’ αυτό λέγει ότι αν δεν επικρατήσει ειρήνη, «ο άνθρωπος γλιστρά όλο και περισσότερο στην χειραγώγηση του καιρού, στην τροποποίηση του κλίματος, στο λιώσιμο των πάγων των πόλων, στην καταστροφή και στην διεύρυνση της τρύπας του Όζοντος, στον έλεγχο των κυμάτων του ωκεανού και τη χειραγώγηση της Σκέψεως, με την χρησιμοποίηση των πλανητικών πεδίων ενέργειας». Και προέβλεψε ότι όταν αναπτυχθούν και χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα-αν δεν έχουν γίνει ως τώρα- θα είναι κυριολεκτικά μη ανιχνεύσιμα από τα θύματα τους.

Είναι το HAARP ένα τέτοιο όπλο ;
ΠΗΓΗ: http://www.elliniko-fenomeno.gr/


Haarp

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση

Συντεταγμένες62°23′30″N 145°09′00″W

Οι κεραίες που χρησιμοποιούνται από το HAARP.

Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (π.χ. HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (π.χ. υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Το πρόγραμμα έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.

Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη ΝορβηγίαΣουηδίαΦινλανδίαΙαπωνίαΓαλλίαΜεγάλη ΒρετανίαΓερμανίαΚίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου[εκκρεμεί παραπομπή].


ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΝΑ  ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ   ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΑΥΡΟ  ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ 


ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ 
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ 

ΔΕΙΤΕ 

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η ‘’ΠΡΑΣΙΝΗ’’ ΚΟΜΠΙΝΑ


https://www.youtube.com/watch?v=Hlqdm_NghWI

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ, ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3468/2006 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΦΕΝΩΣ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΑΝΗΚΕΣΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ,ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : jpoulatsoglou@gmail.com – 697 8330 444 ΜΕΡΟΣ Α: https://youtu.be/LNF39Wx9E9U

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΙΤ 
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ 
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ 

ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ 
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ 




ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ 

ΣΗΚΩΣΟΥ ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ 
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 



ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ 

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ