ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

24 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» 23/09/2021



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGA.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- 23/09/2021
ΓΙΑ ΤΗΝ #ΔΙΑΣΠΟΡΑ_ΨΕΥΔΩΝ_ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ #MEGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» 23/09/2021

Η “Ελλήνων Συνέλευσις” και ο πρόεδρός της Αρτέμης Σώρρας ουδεμία σχέση έχει με την «επιτροπή συνδιαχειριστων αυτοχθόνων ελλήνων ιθαγενών» και διαψεύδει κατηγορηματικά τον δήμαρχο Νεάπολης Συκέων Σίμο Δανιηλίδη, ο οποίος την Πέμπτη 23/09/ 2021 στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» εσκεμμένα διασπείρει ψευδείς ειδήσεις λέγοντας ότι Ελλήνων Συνέλευσις σχετίζεται με αυτή την ομάδα.

Πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων και από μεριάς των δημοσιογράφων του MEGA, οι οποίοι χωρίς να ελέγξουν κανένα στοιχείο συνηγορούν και επαυξάνουν στα ψεύδη του Δημάρχου Νεάπολης Συκέων.
Η «Ελλήνων Συνέλευσις» σέβεται τους νόμους του Κράτους, είναι νόμιμος Οργανισμός και εγκεκριμένος από τον Άρειο Πάγο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων που σκοπό του έχει την ένωση όλων των ανθρώπων ενάντια σε κάθε διαχωρισμό, διαίρεση ή αντιδικία μεταξύ πολιτών.
Η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει κάνει διακήρυξη πανανθρώπινων Αξιών και Αρχών, 33 Αξιακών πρωτοκόλλων και λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου απορρίπτει κάθε κίνημα ή ομάδα που διαχωρίζει τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους-ανεμβολίαστους, χριστιανούς-μουσουλμάνους, αριστερούς-δεξιους κλπ.

Τα Μέλη και οι υποψήφιοι Βουλευτές της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχουν δημόσιο λόγο με θέσεις αληθινές για την οικονομία, την γεωπολιτική, το μεταναστευτικό, την παιδεία, την δημόσια διοίκηση και την πολιτική που αφορά όλους τους ανθρώπους!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΎΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”!
Εκ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Η Σύμβουλος Τύπου και Ενημέρωσης
Βαγενά Γεωργία (ΤΗΛ. 6993013015)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ