ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

04 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.Κ.ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.Κ.ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ & ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ


Απάντηση στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο δια τις δηλώσεις του σε συνέντευξη του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021


03/10/2021 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με λύπη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του σεβάσμιου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου στον τηλεοπτικο σταθμο ΣΚΑΙ . Λυπη διότι εσφαλμένα ανέφερε πωσ οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην μητρόπολη Λάρισας δια να διαμαρτυρηθούν δια την χρήση των εκκλησιών ως εμβολιαστικά κέντρα (δικαίως ή αδίκως δεν μας αφορά) είναι "οπαδοί του Σώρρα"., χωρις να παραθέτει στοιχεία και αποδείξεις που να δικαιώνουν την αναφορά αυτή. Ομολογουμένως μεγάλη η έκπληξη καθώς αποκάλεσε υποτιμητικά τους Έλληνες αυτους "Ελληνολάτρες"

Δηλαδή σεβασμιότατε τι το μεμπτο να λατρεύει και να αγαπά κανείς την Ελλάς και τον πολιτισμό της;

Ορθο και δίκαιο λοιπόν είναι να ανακαλέσει ο σεβασμιότατος τις συγκεκριμένες δηλωσεις του διότι οχι μόνο δεν διαφωτίζουν αλλα δημιουργούν σύγχυση και εσφαλμένες εντυπώσεις στους Έλληνες πολίτες.

Εν κατακλείδι δηλώνουμε κατηγορηματικά τα εξής:

Α) η "Ελλήνων Συνέλευσις" και ο πρόεδρός της κυριος Αρτέμης Σώρρας ουδε μία σχέση έχουν με την συγκέντρωση-διαμαρτυρία των πολιτών στην Μητρόπολη Λάρισας.

Β) ο Πολιτικός μας Φορέας έχει την υποχρέωση να αποτυπώνει την Αλήθεια και μόνον αυτή πάντα με γνώμονα το ΔΙΚΑΙΟ καλώντας τους πάντες σε ΕΝΩΣΗ. Η "Ελλήνων Συνέλευσις" αποτελεί την μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων, όπου μόνο μέσα από νόμιμες διαδικασίες και μόνο καλέι όλους τους Έλληνες με ελεύθερη βούληση να ενημερωθο΄θν και να ενωθούν κάτω από τον ίδιο στοχο και σκοπό που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση της Μητέρας των Μητέρων Ελλάς.

Η "Ελλήνων Συνέλευσις" καταδικάζει κάθε μορφης ΔΙΧΑΣΜΟ όπως κόμματα, δόγματα, χρωματα και οποιουδήποτε άλλου είδους πολιτικών και μη πεποιθήσεων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ