ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

04 Μαρτίου 2022

ΠΟΛΕΜΟΣ... ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ΓΙΑ ΤΟΝ 

ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  

http://www.esykpdeksoteriko.com/

https://www.e-sy.gr/join/

ΘΕΜΑ:ΠΟΛΕΜΟΣ... ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ



Θεατές σε παιχνίδια πολέμου για άλλη μια φορά οι πολίτες του κόσμου.


Οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων με πρόσχημα την πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία και με οικονομικές και ενεργειακές προεκτάσεις που οι ίδιοι έχουν προκαλέσει, ξανασύρουν την ανθρωπότητα σε έναν νέο κύκλο εχθροπραξιών.

Όλοι αυτοί που από θέσεις εξουσίας και ισχύος έχουν φέρει την ανθρωπότητα στο χειρότερο σημείο που έχει βρεθεί ποτέ, θέλουν τώρα να μας πείσουν πως δρουν για το δίκαιο και την προστασία της Δημοκρατίας. Ποιάς Δημοκρατίας; Δεν υπάρχει πουθενά Δημοκρατία στον κόσμο. Αν πραγματικά ήθελαν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων γιατί κανείς τους δεν αποκάλυψε στον λαό του ότι έχει τεράστιο πλούτο σε παγκόσμιους καταπιστευματικούς λογαριασμούς που μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα;

Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί είναι μια συμμορία με τα ίδια αφεντικά και εκτελούν ένα σχέδιο διχασμού και αποπροσανατολισμού των ανθρώπων. Μόνος στόχος τους η επιβίωση του παγκόσμιου καθεστώτος που όλοι τους ανήκουν και υπηρετούν. Αυτό κάνουν πάντα όταν το κατεστημένο τους κινδυνεύει. Και με την προπαγάνδα των διεθνών ΜΜΕ οι άνθρωποι παίζουμε το παιχνίδι τους, γινόμαστε εθελούσιοι κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου και καταλήγουμε υποστηρικτές της μιας ή της άλλης πλευράς αγνοώντας και ξεχνώντας ότι πάντα οι ίδιοι υποφέρουμε από τις συνέπειες.

Η Αλεξανδρούπολη καί η Σούδα έχουν καταστεί στόχοι της Ρωσίας, αφού οι εγχώριες μαριονέτες της ΕΕ έδωσαν άδεια χρήσης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης ως διαμετακομιστικού κέντρου στρατιωτικού υλικού των Ηνωμένων Πολιτειών προς την Ουκρανία. Αυτό έγινε για το συμφέρον των Ελλήνων; Κανείς δεν ρωτάει τους Έλληνες στην κατ΄ευφημισμό «Δημοκρατία» τους. Η πολιτική γραμμή ακόμα και σε θέματα υψίστης σημασίας και εθνικής ασφάλειας έρχεται έτοιμη απ΄έξω, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα που προστάζουν τα μεγάλα συμφέροντα. Γιατί; Διότι με πρόσχημα την πλασματική οικονομική κρίση, οι κυβερνήσεις της Ελλάδας παρέδωσαν παρανόμως τα Κυριαρχικά της δικαιώματα αμετάκλητα και άνευ όρων και έκτοτε διοικείται από τους δανειστές και τα Δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.

Επιλπλέον, όλα τα Υπουργεία της χώρας, όπως και το Υπουργείο Εξωτερικών, έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), την εταιρία φάντασμα, χωρίς Νομική Προσωπικότητα που δεν ελέγχεται καν από το κράτος! Η χώρα μας με τις προδοσίες τόσων χρόνων είναι υποτελής σε ξένες εξουσίες ενώ βρίσκεται στο κέντρο τριών Ηπείρων και λόγω γεωγραφικής θέσης και μόνο, θα έπρεπε να είναι μια ανεξάρτητη και αυτάρκης υπερδύναμη. Μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη μιας ανεξάρτητης, καθαρά Ελληνικής Κυβέρνησης με στιβαρή διοίκηση. Με ένα Υπουργείο Εξωτερικής Πολιτικής που θα σέβεται την ιστορία, την αξιοπρέπεια και την βούληση των Ελλήνων, δρώντας με γνώμονα την προάσπιση των δικαίων τους, απομακρύνοντας ό,τι δυναμιτίζει και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων και κατ΄επέκτασιν ολόκληρης της Ευρώπης και του κόσμου. Πάντα η Ελλάς πρωτοστάτησε στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας και πάλι η Ελλάς θα δώσει το δείγμα, θα χαράξει την διαδρομή που θα ακολουθήσουν όλοι οι λαοί για να αποτινάξουν τον τυρρανικό ζυγό των επικυριάρχων.

Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι εδώ για την επίτευξη της πολυπόθητης ένωσης όλων των ανθρώπων, με ξεκάθαρες θέσεις και λύσεις για την εγκαθίδρυση της αληθινής Δημοκρατίας, όπου οι πολίτες θα έχουν λόγο σε όλες τις πολιτικές αποφάσεις που καθορίζουν το ίδιο τους το μέλλον.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ