ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

09 Αυγούστου 2022

Αυτές είναι οι 4 ταυτότητες του Πακιστανού που σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα. Έκθετες οι ελληνικές αρχές



Έκθετες οι ελληνικές αρχές

Με 4 διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο Πακιστανός που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 17χρονη Νικολέτα, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι.

Στην πρώτη ταυτότητα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, ο οποίος κατάφερε να ξεγελάσει τις Αρχές, αναγράφεται ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.

Στη δεύτερη  ταυτότητα  που βρέθηκε στην κατοχή του, εμφανίζεται με άλλο τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με άλλο όνομα και ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα έχει το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει αλλά εμφανίζεται με ημερομηνία γέννησης σε 01/01/1999.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Πακιστανός δολοφόνος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές καθώς ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών και σε αιματηρά επεισόδια. Στην ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο, παρουσιαζόταν με διαφορετικό όνομα, κάθε φορά που έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών.

Στο σύστημα της ΕΛ.ΑΣ. ο κατηγορούμενος έχει καταχωρηθεί με δύο διαφορετικά ονόματα, τρία διαφορετικά επίθετα, τρία διαφορετικά πατρώνυμα και τέσσερα διαφορετικά μητρώνυμα. Αντίστοιχα, ο ίδιος δήλωσε και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο ερώτημα-«φωτιά» για το καθεστώς κάτω από το οποίο διέμενε στην Ελλάδα ο Πακιστανός.  Αν δηλαδή είχε άσυλο πρόσφυγα ή είχε ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και πότε ή αν διέμενε στην χώρα με άδεια εργασίας ή αν του είχε δοθεί προθεσμία να εγκαταλείψει την χώρα ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός.

«Εγώ την σκότωσα»

Ο δράστης ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε την 17χρονη και ότι είχε σκοπό να διαφύγει: «Εγώ την σκότωσα. Έκλεισα με τα χέρια μου το στόμα και τη μύτη της. Δεν είχα σκοπό να παραδοθώ. Μετά τη δολοφονία, μάζεψα τα πράγματά μου και ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Ελλάδα», είπε στις αρχές.  πηγη


ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ότι ο Πακιστανός που σκότωσε την 17χρονη είχε πάνω του 4 διαφορετικές ταυτότητες, με 4 διαφορετικά ονόματα, 4 διαφορετικά πατρώνυμα, και 4 διαφορετικές ημ. γέννησης! 
Αναρωτόμαστε σε ποια χώρα του δυτικού κόσμου θα μπορούσε να γίνει τέτοια μαζική καταγραφή ανθρώπων που έρχονται δυστυχισμένοι, και έχουν ξεχάσει πως λέγονται, που γεννήθηκαν, πότε, και πως λέγεται ο πατέρας τους;;;
Οι κυβερνώντες βεβαίως του ελληνικού κράτους θεωρούν ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, και πρέπει να τον καταγράψουμε στο περίπου, όπως στην φωτογραφία από κάτω.




Εν' τω μεταξύ η αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα στα σύνορα για να μην διαφύγει εκτός της χώρας, όπως ο ίδιος είχε πει. Και αυτός πέρασε τα σύνορα και έφυγε κύριος, και τελικά τον έπιασαν οι Σκοπιανοί αστυνόμοι, και μας τον έδωσαν!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΥΛΟΥ


            

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ΤΗΛ.6997255597 & 6993013015
e-mail: georgiavayena@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ