ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

11 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ | ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

 


Η μεγάλη απατη των δημοσκοπήσεων αποκαλύπτεται μέσα απο το ρυθμιστικο πλαίσιο ανομων Νόμων που αφήνει τις ιδιωτικές εταιρίες ασύδοτες να αυτορυθμίζονται και να αυτοελέγχονται.

Προκλητικα τα στοιχεια που προκυπτουν μεσα τον Νόμο 3603/2007 αλλά και του Διεθνούς κώδικα πρακτικής αγοράς και κοινωνικής έρευνας (ICC/ESOMAR International Code on Market and Social Research) καθώς και του ευρωπαϊκού κώδικα δεοντολογίας οπου οι ιδιες οι εταιρίες οριζουν το πλαίσιο ελέγχου και κανόνων των δικων τους δημοσκοπήσεων χωρίς κανένας κρατικος θεσμος να τις ελέγχει.

Πρόκειται για ενα κράτος εταιριών που σκοπο εχει να χειραγωγεί και να παραπλανει τους πολίτες. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ.

             

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΒΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.


Γεωργία Βαγενά 
ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 
e-mail: georgiavayena@gmail.com 
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΒΟΤΣΗ 64, ΠΑΤΡΑ


ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ