ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

07 Αυγούστου 2020

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 1946 πάρτι στρατιωτικών στην Ουάσιγκτον έκοβαν τούρτες "μανιτάρια" καμαρώνοντας στον φακό

Ένα χρόνο μετά την ρίψη των βομβών πλουτωνίου και ουρανίου στην Ιαπωνία, σε ένα πάρτι στρατιωτικών στην Ουάσιγκτον έκοβαν τούρτες "μανιτάρια" καμαρώνοντας στον φακό. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην Washington Post στις 7/11/1946 με τίλτο "Salute to Bikini". Το γλεντούσαν οι Αμερικάνοι το μακελειό και τον βασανισμό και βέβαια δεν είχαν καμία ενοχή. Το αντίθετο μάλιστα.

Μεταξύ 1946 και 1958, είκοσι τρεις θερμοπυρηνικές εκρήξεις είχαν πυροδοτηθεί στο Bikini Atoll αλλά και σε όλο το σύμπλεγμα νησιών της Μικρονησίας (γνωστά και ως νησιά Μάρσαλ), αρχίζοντας κατά σειρά τον Ιούλιο του 1946. Εκεί έγινε και η πρώτη δοκιμή υδρογονοβόμβας. Πριν από τις πυρηνικές δοκιμές, ο ιθαγενής πληθυσμός, που ζούσε εκεί 3,000 χρόνια, μεταφέρθηκε στην Rongerik Atoll, αν και κατά τη διάρκεια της έκρηξης μέλη του πληθυσμού είχαν εκτεθεί σε πυρηνικό νέφος.
Το 1994 αποκαλύφθηκε από έγγραφα του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ ότι τα νησιά είχαν εκτεθεί σκόπιμα σε υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας, με σκοπό να μελετηθούν οι επιπτώσεις της στους ανθρώπους. Ήταν πολύ γλυκιά η τούρτα "μανιτάρι" τουλάχιστον για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους.

ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΚΑΙ ΑΝΟΑ ΖΩΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝ! ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ!

ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΜΙΑΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ 99% ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1% ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΕΙ!

ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΗ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΉΣΟΥΝ

ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΝΟΑ Ή ΕΝΤΟΜΑ Ή ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΔΗΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΤΟ ΝΟΗΜΟΝ ΘΕΙΚΟ ΟΝ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"!
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΕΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ = ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (link)


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΣΥ ΠΑΤΡΕΩΝ- ΒΟΤΣΗ 64- ΠΑΤΡΑ, 
ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΤΡ-ΠΕ-ΠΑΡ. 19:00- 21:00
email: esypatreon@gmail.com

ΤΗΛ.2610 009100 ΚΙΝ. 6997255597

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΛ. 6993013015




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ