ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

07 Αυγούστου 2020

Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ "ΜΑΥΡΗ ΒΡΟΧΗ" ... ΣΗΜΕΡΑ

 

Η μαύρη βροχή αναφέρεται στο εναπομένον ραδιενεργό υλικό που έπεσε από τον ουρανό μετά την πτώση της πρώτης ατομικής βόμβας από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Αυγούστου 1945. Όταν αναμίχθηκε με θερμότητα και θερμικά ρεύματα, το προϊόν έπεσε ως μαύρη βροχή για μισή ώρα μετά το επίθεση. Η ραδιενεργή μαύρη βροχή όχι μόνο άγγιξε τα θύματα, αλλά και μολυνε τις πηγές τροφίμων και νερού.

Μια θανατηφόρα νέα απειλή: ραδιενέργεια

1. «Μαύρη βροχή»

Οι εκρήξεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι απέδωσαν περίπου 200 διαφορετικά είδη ραδιενεργών ισοτόπων, δηλαδή σωματίδια πυρηνικής σχάσης ουρανίου και πλουτωνίου που διέφυγαν από τη σχάση. Μετά τις εκρήξεις, αυτά και άλλα υλικά που ακτινοβολήθηκαν από νετρόνια από τη βόμβα, μεταφέρθηκαν ψηλά στην ατμόσφαιρα.

Η ανάμειξη τεράστιων ποσοτήτων αερομεταφερόμενων ακτινοβολημένων υλικών σε συνδυασμό με θερμότητα και θερμικά ρεύματα από τις καταιγίδες οδήγησε σε βροχοπτώσεις και στις δύο πόλεις εντός 30-40 λεπτών από τους βομβαρδισμούς. Καθώς τα σωματίδια της πτώσης αναμίχθηκαν με κατάλοιπα άνθρακα από πυρκαγιές σε όλη την πόλη, το αποτέλεσμα ήταν το φοβερό - και επιβλαβές - "μαύρη βροχή".

*

* Η ατμοσφαιρική διασπορά ξεκινά στη Χιροσίμα. HIMAT )

Αυτή η «μαύρη βροχή» έφτασε στο επίπεδο του εδάφους ως κολλώδες, σκοτεινό, επικίνδυνα ραδιενεργό νερό. Όχι μόνο βάφτηκε το δέρμα, τα ρούχα και τα κτίρια, αλλά έγινε και κατάποση με την αναπνοή και την κατανάλωση μολυσμένων τροφίμων ή νερού, προκαλώντας δηλητηρίαση από την ακτινοβολία.

*

* Μαύρες ραβδώσεις βροχής σε τοίχο. Chugoku Shimbunsha, The Meaning of Survival (1983), σελ. 24 (1).

Ποια ήταν η επίδρασή της;

Η μαύρη βροχή είναι γεμάτη από εξαιρετικά ραδιενεργό υλικό και μελέτες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το ίδιο το έτος 1945 έδειξε ότι η μαύρη βροχή είχε μειωθεί σε απόσταση 29 χλμ. Από το μηδέν. Η βροχή μολύνει όλα όσα ήλθε σε επαφή και αναφέρθηκαν νεκρά ψάρια που επιπλέουν σε υδάτινα σώματα και σοβαρά άρρωστα βοοειδή βρίσκονται στα χωράφια. Η μαύρη βροχή προκάλεσε οξέα συμπτώματα ακτινοβολίας (ARS) σε πολλούς που εκτέθηκαν σε αυτήν, με αναφορές για άτομα που πάσχουν από ναυτία και διάρροια για εβδομάδες. Άλλα ARS περιλαμβάνουν πυρετό, πονόλαιμο και τριχόπτωση. Με την πάροδο του χρόνου, πολλοί άνθρωποι που εκτέθηκαν σε μαύρη βροχή έχουν αναπτύξει καρκίνο .

Ακτινοβολία «μαύρης βροχής» από το 1945 Hiroshima A-bombing μπορεί ακόμα να εντοπιστεί στο πουκάμισο ενός επιζώντος: μελέτη

Ένα πουκάμισο που δωρίστηκε από την Toyoko Matsumiya το 2012 στο Μουσείο Ειρήνης της Χιροσίμα δείχνει ακόμα λεκέδες από τη λεγόμενη μαύρη βροχή, που περιείχε ραδιενεργό αποτέλεσμα, που έπεσε στις 6 Αυγούστου 1945, μετά από ατομική βόμβα που κατέστρεψε την πόλη.


Επιστημονικές δοκιμές σε ένα πουκάμισο που φορούσε ένα 16χρονο κορίτσι που εκτέθηκε σε βροχή που περιείχε ραδιενεργά υλικά που έπεσε μετά τον ατομικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα στις 6 Αυγούστου 1945, γνωστή ως «μαύρη βροχή», συνεχίζει να ανιχνεύει μικρές ποσότητες καισίου 137 περισσότερα από 70 χρόνια μετά την επίθεση.

Το κορίτσι, η Toyoko Kubota, έπλυνε το πουκάμισο αρκετές φορές, αλλά δεν μπόρεσε να αφαιρέσει τους σκοτεινούς λεκέδες μετά την έκθεσή της στη βροχή. 

2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ανεξήγητη «ενοχλητική» μαύρη βροχή πέφτει πάνω από την Ιαπωνία

 Νερό της βροχής με αιθάλη αναφέρθηκε στις αρχές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομα που ζούσαν σε αρκετούς θαλάμους στην επαρχία Saitama στην Ιαπωνία, στις 2 Μαρτίου.

Η πλειονότητα των αναφορών «μαύρης βροχής» προήλθε από την πόλη Hasuda - αλλά άλλες πληγείσες περιοχές περιελάμβαναν τους Ageo, Iwatsuki και Kuki, επίσης στο Saitama.

Οι αξιωματούχοι της Hasuda City εξέδωσαν δήλωση λέγοντας ότι ερευνούσαν το θέμα αφού έλαβαν πολλές καταγγελίες για «μαύρες λακκούβες στους δρόμους και τα αυτοκίνητα», σύμφωνα με το SoraNews24 .

Σκούρες μαύρες σταγόνες βρόχινου νερού συλλέγονται σε ένα παράθυρο στο νομό Saitama στην Ιαπωνία, δημιουργώντας μια δυσοίωνη εικόνα για τους πολίτες της

Σκούρες μαύρες σταγόνες βρόχινου νερού συλλέγονται σε ένα παράθυρο στο νομό Saitama στην Ιαπωνία, δημιουργώντας μια δυσοίωνη εικόνα για τους πολίτες της

Οι στροβιλισμένες λακκούβες με χρώμα αιθάλης συλλέγονται έξω από την ιδιοκτησία ενός ατόμου.  Άλλοι παρόμοιοι ιστότοποι αναφέρθηκαν επίσης να συλλέγουν και να στάζουν από αυτοκίνητα

Οι στροβιλισμένες λακκούβες με χρώμα αιθάλης συλλέγονται έξω από την ιδιοκτησία ενός ατόμου. Άλλοι παρόμοιοι ιστότοποι αναφέρθηκαν επίσης να συλλέγουν και να στάζουν από αυτοκίνητα

Ορισμένοι πολίτες της Saitama εξέφρασαν ανησυχία για πιθανά υλικά που σχετίζονται με την πυρηνική ατμόσφαιρα, πολλοί στο Twitter χρησιμοποιούν το #blackrain.

«Η μαύρη βροχή έπεσε σήμερα σε μια ευρεία περιοχή», είπε ένα άτομο στο Twitter.

«Μοιάζει με λάδι και βρίσκεται υπό έρευνα. Είπαν ότι έλεγξαν τα επίπεδα ακτινοβολίας και δεν βρέθηκε τίποτα ασυνήθιστο. Η μαύρη βροχή είναι ενοχλητική », πρόσθεσε

Ένα άλλο άτομο έγραψε:  « Αυτό είναι λίγο τρομακτικό». Ενώ ένας άλλος είπε:  «Είναι ο πιο άσχημος οιωνός που μπορείτε να πάρετε αυτές τις μέρες».

Οι αξιωματούχοι της πόλης Hasuda λέγεται ότι είχαν μετρήσει τα επίπεδα ακτινοβολίας και δεν βρήκαν «τίποτα από το συνηθισμένο». 

Ωστόσο, πρόσθεσαν ότι η αιτία του μαύρου νερού της βροχής ήταν ένα μυστήριο και ήταν απαραίτητη περαιτέρω έρευνα. 

Το μπαλκόνι ενός ατόμου γεμίζει με καπνιστό νερό της βροχής, συλλέγοντας σε μικρές μαύρες συστάδες όπως σίδηρο

Το μπαλκόνι ενός ατόμου γεμίζει με καπνιστό νερό της βροχής, συλλέγοντας σε μικρές μαύρες συστάδες όπως σίδηρο

Περισσότερο νερό με αιθάλη που πέφτει από αυτό το υβριδικό αυτοκίνητο, δημιουργώντας σκοτεινές ραβδώσεις κατά μήκος του λευκού σώματος

Περισσότερο νερό με αιθάλη που πέφτει από αυτό το υβριδικό αυτοκίνητο, δημιουργώντας σκοτεινές ραβδώσεις κατά μήκος του λευκού σώματος


2. Αρχική ακτινοβολία από τις βόμβες

Περίπου το 3% της ενέργειας των βομβών Χιροσίμα και Ναγκασάκι δαπανήθηκε για την παραγωγή ιονίζουσας ακτινοβολίας - σωματίδια υψηλής ενέργειας και ακτίνες με αρκετή ενέργεια για να "ιονίσουν" ουδέτερα άτομα, δηλαδή, να απομακρύνουν τα ηλεκτρόνια από αυτά. Μερικές από αυτές τις ιονισμένες ακτινοβολίες απορροφήθηκαν από τον αέρα, αλλά τα νετρόνια (ηλεκτρικά ουδέτερα υπο-ατομικά σωματίδια) και οι ακτίνες γάμμα και ακτίνες Χ (εξαιρετικά υψηλής ενέργειας μορφές φωτός) έφτασαν στο έδαφος και αυτές οι ακτίνες έβλαψαν τους εκτεθειμένους ζώντες ιστούς. Κοντά στο έδαφος μηδέν και των δύο εκρήξεων, οι δοσολογίες ήταν αρκετά υψηλές ώστε να είναι αμέσως θανατηφόρες για άτομα που δεν έχουν ήδη σκοτωθεί από φλας, έκρηξη ή φωτιά.

3. Προκληθείσα ραδιενέργεια

Οι αρχικές εκρήξεις ακτινοβολίας από τις δύο βόμβες δημιούργησαν επίσης επαγόμενη ή υπολειμματική ραδιενέργεια. Το έδαφος και άλλα υλικά ακτινοβολήθηκαν στις περιοχές έκρηξης. Η απορρόφηση των «αργών νετρονίων» από όλα τα είδη ουσιών προκάλεσε τη δημιουργία νέων ισοτόπων που στη συνέχεια εκπέμπουν ιονίζουσα ακτινοβολία.

Οι Ιάπωνες φυσικοί που εξέταζαν τις περιοχές κοντά στο έδαφος μηδέν στη Χιροσίμα βρήκαν ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας στο έδαφος, στα οστά ενός αλόγου, ακόμη και στην περιεκτικότητα σε θείο των ηλεκτρικών μονωτών στους τηλεφωνικούς πόλους. Τελικά, μια ποικιλία ασυνήθιστων ραδιενεργών στοιχείων βρέθηκαν στο έδαφος, τα κεραμίδια στεγών, την άσφαλτο και το σκυρόδεμα κοντά στο έδαφος μηδέν στις δύο πόλεις. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις επιδράσεων στην ακτινοβολία σε ζώα και φυτά.

*

* Εικόνες από παραμορφωμένα λουλούδια. η άκρα αριστερά είναι το κανονικό άνθος, τα μεσαία και ακροδεξιά παραδείγματα δείχνουν σταδιακή παραμόρφωση. HN , 85)

4. Ραδιενέργεια και ζωντανός ιστός

Ο ζωντανός ιστός μπορεί να εκτεθεί απευθείας σε ιονίζουσα ακτινοβολία (που εκπέμπεται από έκρηξη) ή από έκθεση ή κατάποση, ουσιών που εκπέμπουν υπολειμματική ακτινοβολία. Ο κίνδυνος είναι ο ίδιος με κάθε τρόπο.

Κλειδί: Η ιονίζουσα ακτινοβολία μετατρέπει ένα ουδέτερο άτομο σε φορτισμένο άτομο που μπορεί να συνδέεται με άλλο άτομο, αλλάζοντας (i) τη δομή του αρχικού μορίου, (ii) τον τρόπο που αντιδρά χημικά και (iii) τη λειτουργία που εκτελεί όταν μέρος ένας ζωντανός οργανισμός. Τα τροποποιημένα μόρια μπορούν να δράσουν ως δηλητήρια, εμποδίζοντας τις φυσιολογικές λειτουργίες των κυττάρων στα οποία αποτελούν μέρος.

ΠΗΓΕΣ: https://www.japantimes.co.jp/news/2018/08/06/national/history/black-rain-radiation-1945-hiroshima-bombing-can-still-detected-survivors-shirt-study/#.XmDSJ1f7RaQhttp://atomicbombmuseum.org/3_radioactivity.shtmlhttps://www.dailymail.co.uk/news/article-8077787/Disturbing-black-rain-reported-falling-parts-Japan.html


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ? ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΝΑΝΟΧΛΗΤΟΙ!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ? 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: 1946 ΠΆΡΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ ΈΚΟΒΑΝ ΤΟΎΡΤΕΣ "ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ" ΚΑΜΑΡΏΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΌ


ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΚΑΙ ΑΝΟΑ ΖΩΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝ! ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ!

ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΜΙΑΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ 99% ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1% ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΕΙ!

ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΗ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΉΣΟΥΝ

ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΝΟΑ Ή ΕΝΤΟΜΑ Ή ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΔΗΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΤΟ ΝΟΗΜΟΝ ΘΕΙΚΟ ΟΝ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"!
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΕΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ = ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (link)


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΣΥ ΠΑΤΡΕΩΝ- ΒΟΤΣΗ 64- ΠΑΤΡΑ, 
ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΤΡ-ΠΕ-ΠΑΡ. 19:00- 21:00
email: esypatreon@gmail.com

ΤΗΛ.2610 009100 ΚΙΝ. 6997255597

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΛ. 6993013015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ