ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

30 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ

 Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
Ή "ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ"
ΣΕΛΙΔΕΣ 99 ΚΑΙ 100.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 



ΟΙ 4 ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ



ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ - ΔΙΚΑΙΟ - ΝΟΜΟΣ - ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ

ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ 
ΤΟΥ 
ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

        ΔΙΚΑΙΟ - ΝΟΜΟΣ - ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ

ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ: 

1. ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ 
2. ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ 



ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΡΟΙΑ.

 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.



 ΟΙ 2 ΔΥΟ ΣΚΑΛΕΤΕΣ ΝΟΜΩΝ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΠΙΑ, ΩΣΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΣ. 


                                        

ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΔΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΔΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ - ΝΟΜΟΣ - ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΠΤΩΤΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΖΩΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. 

ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΥΝ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΙΚΟ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ.


 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 33 ΣΥΝ + 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. 
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. 
ΑΡΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
 
ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ 
ΤΟΥ 
ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΛ:2168009810 
ΚΙΝ: 6909969698


ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Α.Π 6199/ 04-09-2015) 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. 
Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.
2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.
8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

ΔΙΚΑΣΤΕΣ

19.1. Η δικαιοσύνη είναι μία από τις δώδεκα Αξίες του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος.
19.2. Η ευρυθμία μιας Πολιτείας στηρίζεται στην ισοπολιτεία, στην ισονομία και στην ισοκρατία των πολιτών. Για να υπάρξουν αυτά τα δυνατά στηρίγματα της Πολιτείας, η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδει το δίκαιο με άριστο τρόπο διανεμητικά, διορθωτικά και με αμοιβαιότητα.
19.3. Αυτή την απόδοση του δικαίου καλείται ως καθήκον του να το εκτελέσει το Δικαστικό Σώμα. Η Πολιτεία στηρίζεται στο λειτούργημα του επειδή η Δημοκρατία μεγαλουργεί μόνο όταν η Δικαιοσύνη λειτουργεί άριστα.
19.4. Οι Δικαστικοί οφείλουν να τηρούν και να επιβάλλουν το νόμο και τη δικαιοσύνη απαρέγκλιτα και αμερόληπτα. Οι Δικαστές όλων των επιπέδων και ειδικοτήτων, θα πρέπει αυστηρά και ευσυνείδητα να απέχουν από οποιεσδήποτε ομαδοποιήσεις κάτω από στοές, club, τάγματα, κτλ για να είναι σε θέση να λειτουργούν αμερόληπτα το λειτούργημά τους.
19.5. Οι Δικαστικοί θα τιμούνται από την Πολιτεία, εφόσον προωθούν τη λειτουργία της στον Άξονα των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων, θα προστατεύονται και θα ικανοποιούνται ηθικά και υλικά με τον καλύτερο τρόπο.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΗΛ. 6993013015



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ