ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

15 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ
”ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ”


ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:


• ΈΧΕΙ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 3 ΦΟΡΕΣ
(2013, 2017, 2019)
Το 2013 ΑΘΩΟΣ πανηγυρικά. Καμία έφεση.
Το 2017 ο ίδιος ο εισαγγελέας ακυρώνει την δίκη χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη» επειδή έχει ήδη εκδικαστεί.
Το 2019 ΑΘΩΟΣ σε όλες τις κατηγορίες. Εφευρίσκεται μια κατηγορία εκτός κατηγορητηρίου για να δοθεί μια ποινή (μη εξαγοράσιμη) ώστε να δικαιολογηθεί η 18μηνη κράτηση αναμονής της δίκης.
• Στην δίκη του 2013 το δικαστήριο αρνείται το αίτημα του κατηγορουμένου για κλήση της ΤτΕ και άμεση διαλεύκανση για την νομιμότητα ή μη των 600 δις.
• Το 2016 δικάζει και καταδικάζει τον Α.Σ. σε ποινή 23 μηνών (εξαγοράσιμη) λόγω ψυχολογικής διαταραχής της συζύγου του κουμπάρου του όταν αναγνώστηκε μπροστά της εξώδικο που έστειλε ο Α.Σ. στον κουμπάρο του για χρήματα που έπρεπε να είχε λάβει από αυτόν, αναβάλλοντας επανειλημμένα την (επί της ουσίας) δίκη του χρέους του κουμπάρου.
• Το 2017 αρνείται το αίτημα του δικηγόρου του Α.Σ. για αναβολή μίας ημέρας λόγω άλλης δίκης στην Καλαμάτα, και προχωράει σε εκδίκαση ερήμην.
• Μετατρέπει το πλημμέλημα για υπόθεση «χρέους» ιδιώτη σε ιδιώτη της τάξεως των 25.000€ σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !
• ΕΚΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΡΗΜΗΝ (απαγορεύεται ρητά από τον νόμο) !!
• Αποφασίζει (ερήμην) για υποτιθέμενο ιδιωτικό χρέος της τάξεως των 25.000€ ποινή κάθειρξης 8 ετών (χωρίς δυνατότητα εξαγοράς) και 5 ετών αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων !!!
• Αφού η υπόθεση του "κουμπάρου" έχει ήδη τελεσιδικήσει και ο Α.Σ. ειναι ελεύθερος κατηγοριών, ο Α.Σ. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (και χωρίς ένταλμα) , δήθεν λόγω της προηγούμενης «φυγοδικίας» του (για τα 8 έτη κάθειρξη), παρότι η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει...
• Καθυστερεί την δίκη στο έπακρο (18 μήνες) ενώ ήδη το κατηγορητήριο έχει καταπέσει πανηγυρικά κατά την απολογία του.
• Συνεχίζει και κρατάει τον Α.Σ. ακόμη και μετά την «ανάκρισή» του στις Σέρρες, όπου ανακριτής και εισαγγελέας συμφωνούν ότι δεν στέκονται κατηγορίες…
• Στην δίκη του 2019 το δικαστήριο και πάλι αρνείται να κάνει δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου για κλήση της ΤτΕ ώστε η υπόθεση να διαλευκανθεί άμεσα. Αντί αυτού, δέχεται μαρτυρίες από πολίτες που καμία θεσμική θέση ή αρμοδιότητα δεν έχουν για την υπόθεση.
• Δικάζει και καταδικάζει τον Α.Σ. επειδή έκανε μήνυση στους 300 Βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, χωρίς προηγούμενα να έχει εκδικαστεί η μήνυση !!!
• Δεν λαμβάνει υπόψη τις εργασίες του Α.Σ. στην φυλακή το διάστημα που κρατήθηκε, και με τις οποίες θα έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί 4 μήνες νωρίτερα
• 40 μέρες πριν την αποφυλάκιση του Α.Σ. τον μεταφέρει στις άθλιες φυλακές Χαλκίδας.
• ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ελληνική δημοκρατία ΑΕ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ Ή ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥ.

Οι περισσότερες απο τις παραπάνω παρανομίες,
δεν έχουν συμβεί ξανά στα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !!

Σίγουρα παραλείπω και άλλες…
Μήπως δεν φτάνουν αυτές;
Και υπάρχουν ακόμη πολίτες που ρωτούν γιατί είναι ο Σώρρας φυλακή;;;

ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !!!

Και τα χειρότερα έρχονται …
ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ
ΠΗΓΗ https://polykseni.blogspot.com

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!


ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΛ. 6993013015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ