ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

22 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΑΔΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

 


Στα άθλια Κ.Κ. Χαλκίδας - Καταστήματα Φυλακών αποφάσισε προφανώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης και ο...αρμόδιος Εισαγγελέας να οδηγηθεί ο Πρόεδρος του Πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ για τις 40 μέρες που υπολείπονταν της ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ του.!!!!

Προκύπτει ένα τεράστιο πολιτικό και δικαστικό ΣΚΆΝΔΑΛΟ άνευ προηγουμένου...!!!!!

Δεδομένου και ότι δεν μέτρησαν οι 4 μήνες εργασίας του στο ίδρυμα όπου θα έπρεπε να ληφθούν υπόψιν, ούτως ώστε να αφαιρεθούν όπως ορίζετε και έτσι με αυτό το δεδομένο ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ έπρεπε να ήταν ήδη εδώ και 4 μήνες ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...!!!!

Αντί να συμβεί αυτό....ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΏΝ … ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ «Λουκέτο» λόγω συνωστισμού...!!!!!!!
“Κάκιστες συνθήκες διαβίωσης επικρατούν στην αποθήκη ξεχασμένων ανθρώπων, που πνίγουν τα δικαιώματα τους οι σωφρονιστικοί εκδικητές, στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας.
Κάνουμε αυτή την ενέργεια ως ένδειξη διαμαρτυρίας, γιά τις άθλιες συνθήκες, που επικρατούν και μαυρίζουν ολοένα και περισσότερο τις ψυχές ανθρώπων, που εκτίουν ποινές, επιβαλλόμενες από το κράτος δικαίου της χώρας μας, με στόχο το “σωφρονισμό”.

Ένα απόσπασμα όπου αναφέρουν τρόφιμοι των φυλακών Χαλκίδας στην ανάρτηση τα παράπονά τους. Εξαθλίωση και εξευτελισμό καταγγέλλουν οι κρατουμένοι 

Επιστολή των κρατουμένων των φυλακών Χαλκίδας


ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΌΔΙΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΉ ΈΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΜΕΤΑΓΩΓΉ, ΕΝΟΣ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΎ, ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΏΝ.....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.....!!!!!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ



ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΛ. 6993013015





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ