ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

01 Μαΐου 2022

Οι 10 Προβλέψεις Του Al Gore Για Την Υπερθέρμανση Του Πλανήτη, που Καμία Δεν Έγινε!

 "Πέφτει ο ουρανός! Πέφτει ο ουρανός! Ξυπνήστε πριν να είναι πολύ αργά!».

γράφει ο  Larry Tomczak  

Σύντομα «γιορτάζουμε» τη 15η επέτειο της ταινίας του πρώην Αντιπροέδρου Αλ Γκορ « An Inconvenient Truth » που αποκαλύπτει τη «σοβαρή» απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Στις 26 Ιανουαρίου 2006 η Washington Post δήλωσε ο Αλ «πιστεύει ότι η ανθρωπότητα μπορεί να έχει μόνο 10 χρόνια που απομένουν για να σώσει τον πλανήτη από τη μετατροπή του σε ένα πλήρες τηγάνι».

Ο γείτονάς μου από το Τενεσί κέρδισε ένα Όσκαρ και το βραβείο Νόμπελ για τον κώδωνα του κινδύνου σε βιβλία και ταινίες ως Crusader με Caped Crusader για τον έλεγχο του κλίματος.

Ο Αλ διέσχισε χώρες κουνώντας τα χέρια του, δηλώνοντας με πάθος: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε… Έχουμε μια πλανητική έκτακτη ανάγκη… το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού διακυβεύεται! … Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ!»Αυτό δεν είναι υπερβολή.

Σε ένα άρθρο που υπογραμμίζει την ακούραστη υπηρεσία του για την ανθρωπότητα, η Washington Post τον χαρακτήρισε «τον πιο διάσημο σταυροφόρο στον κόσμο για την κλιματική αλλαγή». Ουάου! Και να θυμάστε ότι κόντεψε να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αν δεν υπήρχαν μερικά «κρεμασμένα τσαντάκια» που δεν πήγαν στην στήλη του.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Ομπάμα έπιασε την «κρίση» λέγοντας στους παγκόσμιους ηγέτες ότι «η κλιματική αλλαγή (όχι η ισλαμική τρομοκρατία ή η εκτόξευση του μη βιώσιμου χρέους) είναι το νούμερο ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα».

Στην  Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής στο Παρίσι προώθησε αυτήν την ατζέντα επειγόντως . Το κόστος της Συνθήκης του ΟΗΕ για την υπερθέρμανση του πλανήτη ανήλθε στα 12,1 τρισεκατομμύρια δολάρια ή 484 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το Bloomberg.

Οι προσπάθειες του Αλ τον έκαναν περιβαλλοντικό ήρωα, αλλά είχαν τραγικό αντίκτυπο στον γάμο του. Ο επί 40 χρόνια γάμος του με την Τίπερ κατέληξε σε ένα σοκαριστικό διαζύγιο.

Σήμερα, ο 70χρονος Αλ μένει εναλλάξ σε δύο υπέροχα, ευρύχωρα σπίτια στο Νάσβιλ και την Καλιφόρνια. Τώρα έχει μια νεαρή πλούσια φίλη.

Ο λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας του Al Gore αποκαλύπτει ότι καταναλώνει 3.400% περισσότερη ενέργεια από το μέσο σπίτι στις ΗΠΑ

Φεύγοντας από το γραφείο του αντιπρόεδρου με περιουσιακά στοιχεία 2 εκατομμυρίων δολαρίων, ο κ. Γκορ έχει τώρα περιουσία που υπολογίζεται σε πάνω από 330 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία του Αλ κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια και απέφερε 50 εκατομμύρια δολάρια .

Αποκομίζει αμοιβές ομιλίας 175.000 δολαρίων, είναι συνδεδεμένος με τουλάχιστον δεκατέσσερις εταιρείες πράσινης τεχνολογίας, συμμετέχει στρατηγικά σε ορισμένα συμβούλια, καθώς και οφέλη από επιχορηγήσεις Ομπάμα και εκατομμύρια φορολογικές ελαφρύνσεις. Είναι στο δρόμο του να γίνει αυτό που ένας ηγέτης του Κογκρέσου αποκάλεσε «ο πρώτος μας δισεκατομμυριούχος άνθρακα».

Ο Αλ Γκορ έβγαλε σχεδόν 330 εκατομμύρια δολάρια από την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη — Πιθανόν να γίνει ο πρώτος «δισεκατομμυριούχος άνθρακα» στον κόσμο

Εδώ είναι η συμφωνία

Μάζες ανθρώπων παραπληροφορούνται ή παραπλανούνται για θέματα όπως η υποβοηθούμενη από γιατρούς αυτοκτονία, η νομιμοποίηση της μαριχουάνας, οι απεριόριστες αμβλώσεις, η μαζική μετανάστευση, ο σοσιαλισμός, ένας «πόλεμος κατά των γυναικών», τα «δωρεάν» δικαιώματα και η «πανδημία» απάτη της Wall Street.

Ομοίως, οι άνθρωποι χειραγωγούνται και εξαπατώνται σχετικά με τις τρομερές αναφορές κλιματικής αλλαγής/θέρμανσης του πλανήτη.

Αυτή η υστερία και ο αποκαλυπτικός φόβος θυμίζει πολλές από τις προβλέψεις για την Ημέρα της Γης του 1970 που έσβησαν σαν κροτίδα:

  • Το τέλος του πολιτισμού σε 15-30 χρόνια
  • 100-200 εκατομμύρια θάνατοι από πείνα ετησίως για 10 χρόνια
  • Μια νέα εποχή των παγετώνων μέχρι το 2000

Τα καλά νέα είναι ότι πολλοί άνθρωποι ψιλιαζονται! Λόγω της μακροχρόνιας συμπεριφοράς που είναι τουλάχιστον ύποπτη, τα πλήθη θεωρούν απατεώνες πολυεκατομμυριούχους όπως ο Αλ Γκορ , ο Μάικλ Μουρ, οι Κλίντον και άλλοι που λεηλατούν τους ευκολόπιστους και πλουτίζουν από αιτίες, προάγουν τη φήμη τους και ζουν πλούσιους τρόπους ζωής στις πλάτες των ανυποψίαστων.

Η Χίλαρι μας είπε ότι παραλίγο να φύγουν από τον Λευκό Οίκο και αυτή την εβδομάδα είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Time λέγοντας: «Ξέρω πώς είναι να σε γκρεμίζουν», ενώ η ίδια και ο σύζυγός της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια μόνο σε αμοιβές ομιλίας.

Μια δημοσκόπηση της YouGov τον Ιανουάριο σε 17 χώρες διαπίστωσε ότι το 91% των Αμερικανών δεν ανησυχεί για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Το νούμερο ένα τους μέλημα είναι η παγκόσμια τρομοκρατία. Πρόσφατη δημοσκόπηση του Fox News αποκάλυψε ότι σήμερα μόνο το 3% ανησυχεί για την υπερθέρμανση του πλανήτη!

Ο Πάτρικ Μουρ, ο θρυλικός, πρώην πρόεδρος της Greenpeace λέει:

«Δεν υπάρχει οριστική επιστημονική απόδειξη μέσω της παρατήρησης του πραγματικού κόσμου ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε από την ελαφρά θέρμανση του παγκόσμιου κλίματος που έχει συμβεί τα τελευταία 300 χρόνια». Απορρίπτει ότι «η επιστήμη έχει κατασταλάξει» και «η συζήτηση έχει τελειώσει». (Διαβάστε περισσότερα εδώ )

Η αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη: Δεν την προκαλούμε, αλλά την πληρώνουμε

Οι προβλέψεις του Gore πέφτουν στο ίδιο επίπεδο

15 χρόνια μετά τις προβλέψεις του Al Gore « Inconvenient Truth » που παράγουν ενοχές/φόβο, ας κλείσουμε εξετάζοντας πόσο ακριβής αποδείχθηκε η «επιστήμη» του καθ' οδόν προς την τράπεζα.

1. Αύξηση της στάθμης της θάλασσας – ανακριβές και παραπλανητικό. Ο Αλ Γκορ ανακαλύφθηκε ακόμη και
αγοράζοντας μια παραθαλάσσια έπαυλη!

2. Αυξημένοι ανεμοστρόβιλοι – μειώνονται εδώ και δεκαετίες.

3. Νέα Εποχή των Παγετώνων στην Ευρώπη – έχουν γλιτώσει. δεν έγινε ποτέ.

4. South Sahara Drying Up – εντελώς αναληθής.

5. Τεράστιες πλημμύρες στην Κίνα και την Ινδία – και πάλι δεν συνέβησαν.

6. Melting Arctic – false – Το 2015 αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη επαναψύξη εδώ και χρόνια.

7. Εξαφάνιση της πολικής αρκούδας – στην πραγματικότητα ευδοκιμούν και ο αριθμός τους αυξάνεται !

8. Αυξήσεις θερμοκρασίας λόγω CO2 – καμία σημαντική άνοδος για πάνω από 18 χρόνια (επίσης, σύμφωνα με τα δεδομένα της IPCC , τα επίπεδα παραγωγής CO2 από τον άνθρωπο είναι 3% του 3% του 0,1% της συνολικής ατμόσφαιρας της Γης. Αυτό είναι 0,000009%! Αυτό είναι 9 εκατομμυριοστά).

Επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το CO2 είναι απαραίτητο για την ύπαρξη των φυτών και τα φυτά είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του οξυγόνου που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. Η μείωση των επιπέδων CO2 θα οδηγούσε σε έλλειψη τροφής και μαζική πείνα.

9. Η Katrina a Foreshadow of the Future – false – τα τελευταία 15 χρόνια, χωρίς τυφώνες F3. “Η μεγαλύτερη ξηρασία ποτέ!”

10. Η Γη θα βρισκόταν σε μια «πραγματική πλανητική έκτακτη ανάγκη» μέσα σε μια δεκαετία, εκτός εάν ληφθούν δραστικά μέτρα για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου – δεν συνέβη ποτέ.

Νέα έρευνα: Η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει ουσιαστικά μηδενικό αρνητικό αντίκτυπο στις παγκόσμιες θερμοκρασίες

Λίγο πίσω, η Washington Post δήλωσε σε ένα αποκάλυμμα ότι, «Ο Al Gore έχει ακμάσει ως επενδυτής πράσινης τεχνολογίας». Συμπτωση?

Ήταν επίσης τυχαίο ότι στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα στο Παρίσι, έγινε ένα ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί μιας νέας δυναμικής ταινίας « Climate Hustle » ακριβώς κάτω από το δρόμο;

Αυτή η πρωτοποριακή ταινία που αποκαλύπτει την άχρηστη επιστήμη της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα προβληθεί στο Καπιτώλιο, στους κινηματογράφους και σύντομα σε DVD. Δείτε το: Climate Hustle .

Ένα άλλο εξαιρετικό και χιουμοριστικό ντοκιμαντέρ που απόλαυσα σε αυτό το θέμα είναι το " An Inconsistent Truth " από τον παρουσιαστή του talk show Phil Valentine από το Nashville. Είναι συναρπαστικό όταν ο Phil πηγαίνει στο κλειστό σπίτι του Al! Δείτε το στο YouTube για να γελάσετε.

 

Ενημέρωση: Χιλιάδες κλιματικοί επιστήμονες και επαγγελματίες έχουν υπογράψει αναφορές και επιστολές, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς ότι οι άνθρωποι ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Περισσότεροι από 1.000 επιστήμονες αμφισβήτησαν τους ανθρωπογενείς ισχυρισμούς για την υπερθέρμανση του πλανήτη που διατυπώθηκαν από τη
Διακυβερνητική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) και τον πρώην Αντιπρόεδρο
Αλ Γκορ:   Περισσότεροι από 1000 διεθνείς επιστήμονες διαφωνούν για τους ανθρωπογενείς ισχυρισμούς υπερθέρμανσης του πλανήτη (pdf)

Επιστολή προς τον ΟΗΕ: 500 επιστήμονες και επαγγελματίες για το κλίμα υπογράφουν επιστολή προς τον ΟΗΕ: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»

Σχέδιο αναφοράς για την υπερθέρμανση του πλανήτη: 31.000 Αμερικανοί επιστήμονες υπέγραψαν αίτηση ζητώντας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να απορρίψει τη συμφωνία του Κιότο για την υπερθέρμανση του πλανήτη . Περιλαμβάνεται μια περίληψη της έρευνας με κριτές .

Σκοπός της αναφοράς :  Ο σκοπός του Έργου Αναφοράς είναι να αποδείξει ότι ο ισχυρισμός της «καθιερωμένης επιστήμης» και της συντριπτικής «συναίνεσης» υπέρ της υπόθεσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται από τον άνθρωπο και της συνακόλουθης κλιματολογικής βλάβης είναι εσφαλμένος. Δεν υπάρχει τέτοια συναίνεση ή παγιωμένη επιστήμη. Όπως υποδεικνύεται από το κείμενο της αναφοράς και τον κατάλογο των υπογραφόντων, ένας πολύ μεγάλος αριθμός Αμερικανών επιστημόνων απορρίπτει αυτή την υπόθεση.

Δημοσιογράφοι στα Ηνωμένα Έθνη, ο κ. Αλ Γκορ, και οι υποστηρικτές τους συχνά ισχυρίζονται ότι μόνο λίγοι «σκεπτικοί» παραμένουν – σκεπτικιστές που δεν είναι ακόμα πεπεισμένοι για την ύπαρξη μιας καταστροφικής κατάστασης υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται από τον άνθρωπο.

Είναι προφανές ότι 31.487 Αμερικανοί με πανεπιστημιακά πτυχία στις επιστήμες – συμπεριλαμβανομένων 9.029 διδακτορικών, δεν είναι «λίγοι». Επιπλέον, από τη σαφή και ισχυρή δήλωση αναφοράς που έχουν υπογράψει, είναι προφανές ότι αυτοί οι 31.487 Αμερικανοί επιστήμονες δεν είναι «σκεπτικιστές».

Αυτοί οι επιστήμονες είναι αντιθέτως πεπεισμένοι ότι η υπόθεση της υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται από τον άνθρωπο δεν έχει επιστημονική ισχύ και ότι η κυβερνητική δράση βάσει αυτής της υπόθεσης θα έβλαπτε άσκοπα και αντιπαραγωγικά τόσο την ανθρώπινη ευημερία όσο και το φυσικό περιβάλλον της Γης.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ