ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

14 Δεκεμβρίου 2021

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΔΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΔΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.


13 Δεκ 2021

Τις τελευταίες 15 ημέρες παρακολουθήσαμε έντονες αναφορές, σχόλια και δηλώσεις για τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα. Για μια ακόμη φορά εκμεταλλευόμενοι την θέση αλλά και τις ελληνικές συχνότητες θεσμικά πρόσωπα και μέσα μαζικής ενημέρωσης προέβησαν σε ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις παραλληλίζοντας την δημιουργία καταστήματος στην Αράχωβα με την επωνυμία "υπουργείο θεραπειών" και " θεματοφύλακες" τους υποστηρικτές τους, με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα.

Οι δημοσιογράφοι των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, δεν φρόντισαν να κάνουν την στοιχειώδη έρευνα ως όφειλαν, ώστε να αναδείξουν την αλήθεια και τα γεγονότα στην ακρίβειά τους. Αντιθέτως, όχι απλά αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις αλλά ο εξωτερικός ανταποκριτής συμπλήρωσε με προσβλητικό τρόπο, πως η πρακτική των ατόμων αυτών παραπέμπει σε Αρτέμη Σώρρα, πως τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις παρανομούν, πληρώνουν με δικό τους νόμισμα, και κατέληξε λέγοντας, πως ζουν στο δικό τους σύμπαν για να μην ακολουθούν κανόνες.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις και ο πρόεδρός του Αρτέμης Σώρρας, ουδεμία σχέση έχουν με αυτό το κατάστημα και τα άτομα που το δημιούργησαν.
Καταδικάζουμε την προσπάθεια κάποιων να ρίξουν λάσπη στον Αρτέμη Σώρρα και τον πολιτικό φορέα μας, λέγοντας πώς 300 γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις σε Ελλάδα και εξωτερικό παρανομούν την στιγμή μάλιστα που όλα έχουν Α.Φ.Μ, αριθμό ΓΕΜΗ κυρίως όμως έγκριση πρωτοδικείου.

Καταδικάζουμε την πάγια τακτική των μέσων μαζικής ενημέρωσης να συσχετίζουν κινήματα, οργανώσεις και άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική επικράτεια με την Ελλήνων Συνέλευσις είτε γιατί φέρουν συνώνυμα των λέξεων Ελλήνων Συνέλευσις είτε γιατί απλά αναρτούν την ελληνική σημαία.

Ο Πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας του έθνους των ελλήνων που μέσα από νόμιμες διαδικασίες , διαφάνεια, λειτουργικά πρωτόκολλα , αξίες και αρχές καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες παραμερίζοντας κάθε προσπάθεια διχασμού, από όπου και εάν προέρχεται, να ενημερωθούν, να ενωθούν και να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους με τον μοναδικό νόμιμο τρόπο , με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας μέσα από εκλογικές διαδικασίες.

Καλούμε όλους όσοι εμπλέκονται σε τέτοιου είδους δηλώσεις σε επανόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας με δημόσια τοποθέτησή τους, όπως επίσης καλούμε και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σταματήσουν να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και να την παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια με καταιγισμό ανεξακρίβωτων πληροφοριών, πράγμα που όπως γνωρίζετε εξαφανίζει ηθικές αρχές και την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, κύριες αρετές για έναν δημοσιογράφο.


ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Email : enhmeroshkpdstereasellados@gmail.com
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

                


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε. ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ:

 2642301030 - 6975757261

 email: e.sy.amfiloxias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ