ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

22 Δεκεμβρίου 2021

ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ, Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ.

 

ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ





Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ


Κάποιος πρέπει να κάνει τον ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ και αυτή την στιγμή εκεί είμαστε. Είμαστε και στον Άθλο της Ιππολύτης που πρέπει να κοπεί το κεφάλι της Ιππολύτης, γιατί αν δεν κοπεί το κεφάλι της Ιππολύτης, δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα Βόδια του Γηρυόνη. Είμαστε λοιπόν στον Άθλο της Ιππολύτης.

Ουσιαστικά είμαστε σε όλους τους Άθλους. Ο πρώτος Άθλος για μένα είναι όταν οι Θεοί του έδωσαν τα όπλα τους. Οι Θεοί του έδωσαν τα θεικά τους όπλα και ο Ηρακλής δεν τα καταλάβαινε και πήγε κι έκοψε ένα ρόπαλο και είπε: Αυτό θα είναι το όπλο μου. Αυτό βέβαια είναι μεταφορικό. Δεν είναι ότι δεν τα πήρε, ουσιαστικά είναι ότι το Ρόπαλο είναι η Γνώση του και το μεγάλο του όπλο ήταν ο Νους του. Έτσι λοιπόν το Ρόπαλο είναι η Γνώση κι όχι αυτό που σκότωνε. Το Ρόπαλο είναι τα πάντα. Όμως τα όπλα των θεών δεν τα πήρε. Είπε: «Δεν θα πάρω αυτά, θα φτιάξω δικό μου». Κι έτσι έφτιαξε δικό του όπλο και το Ρόπαλο είναι τα πάντα. Είναι σπαθί, είναι μυαλό, είναι στρατηγική, είναι οικονομικά, είναι τα πάντα. Είναι μαγικό και γίνεται ό,τι θέλεις. Ο Ηρακλής έχει πάντα το Ρόπαλο, γιατί είναι η Γνώση και η Επίγνωση του. Ο πρώτος Άθλος που κάνει, για μένα, είναι ότι επιλέγει αυτά που αυτός αντιλαμβάνεται, καταλαβαίνει και μπορεί να χειριστεί.
Τώρα, να σου δώσουν ένα καλό διαστημόπλοιο, αλλά να μην ξέρεις πώς δουλεύει, τι να το κάνεις; Δεν έχει νόημα για σένα.

Άρα, το πρώτο που κάνει είναι να διαλέγει τα δικά του όπλα με την δική του 

ΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ.

 Κι έτσι έχει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι χρειαστεί.
Έτσι όλο το ΡΟΠΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ,

 Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ!

Ναι, τα ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ βγαίνουν απλόχερα σιγά-σιγά με αλήθειες για να καταλάβει ο καθένας. Τον Άθλο αυτόν, τον κάνουμε όλοι μαζί. Άλλος έχει μείνει πιο κάτω, άλλος προχωράει πιο γρήγορα.
Το μέλημα το μεγάλο είναι να φύγει το συναίσθημα, τα
 
ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ, 

Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ.

 Αυτό είναι τεράστιο.




Μπορώ να σου πω ότι οι μεγάλες Προδοσίες και των Θεών, αλλά και μεγάλων Ανθρώπων και Οντοτήτων, εκτός από την περιέργεια είναι και 

ο ΦΘΟΝΟΣ. 

Δηλαδή, ο Αλεξάνδρος ένας τεράστιος γίγαντας παγκοσμιοποιητής, φυσικά με σχέδια και αποστασίες θεών, προδόθηκε με Ελεύθερη Βούληση από το πολύ κοντινό του περιβάλλον. Τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε. Δεν μπορούσε να το κάνει κάποιος απέξω. Τον είχαν δηλητηριάσει τέσσερις φορές. Αλλά, ο Αλέξανδρος έχει όλη την ΓΗ. Πήγε σε όλη την ΓΗ, μέχρι και στην Σιβηρία.
Οι Εγγλέζοι πήγαν στην Αυστραλία με χάρτες του Πτολεμαίου. Τι να μας πουν; Το θέμα είναι ότι οι στρατηγοί του είχαν δύο χώρες ο καθένας, όποια χώρα ήθελε και έφτασαν στο επίπεδο του Φθόνου να πουν ότι

 «τελικά αφού δεν μπορώ να είμαι ο Αλέξανδρος, 

ας πεθάνει ο Αλέξανδρος». 


Ενώ έχουν τα πάντα, έχουν χώρες που ποτέ δεν θα είχαν χωρίς τον Αλέξανδρο, δεν θα είχαν ούτε σπίτι, αλλά τελικά είπαν ότι, αν δεν μπορεί να είναι κάποιος Αλέξανδρος, ας μην υπάρχει ο Αλέξανδρος.
Αφού ξεπεράσουμε λοιπόν, αυτά τα τόσο άσχημα συναισθήματα του Κέρβερου, που είναι τα κεφάλια του, αφού έχουμε φτάσει σε αυτά τα σημεία και τα παλεύουμε όλοι μαζί κι όλοι οι Άθλοι σχεδόν γίνονται μαζί, πιστεύω ότι ο μεγάλος Άθλος είναι να μαζέψουμε στο δισκοπότηρο όλα τα εμφυτεύματα, αφού σκοτώσουμε την Ιππολύτη, αφού πάρουμε τα Μήλα των Εσπερίδων, δηλαδή να μοιραστεί η Επίγνωση σε όσους αντιλαμβάνονται. Χρειάζεται μια τεράστια στρατιά, ομάδα ανθρώπων να μαζέψουν από την ανθρωπότητα τα εμφυτεύματα, ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ, να τα βάλουμε στο ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ να τους στείλουμε στο διάολο και φτιάχνοντας την Πολιτεία να μην έχουμε ξανά τέτοια δείγματα, τουλάχιστον το ενεργειακό κομμάτι να μείνει απομονωμένο, ώστε να κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε.
Σε αυτόν τον Άθλο πιστεύω και σε αυτά τα κομμάτια είμαστε τώρα, τα οποία είναι συνδυασμός και είναι όλα μαζί. Τώρα μπορεί να σας αγχώνω να έχουμε 3-4 Άθλους μαζί, αλλά τι να κάνουμε; Αυτό γίνεται! Να ξέρεις ότι τον 13ο Άθλο τον περνάει ο καθένας μόνος του. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ! Εκεί πας μόνος σου και δεν μπορείς να περάσεις με παρέα. Ο καθένας που θα τελειώσει τους 12 σε ξεχωριστά χρονικά διαστήματα, θα ξέρει. Θα το περάσει μόνος σου. Δεν θα μπορέσεις να τον περάσεις με παρέα.


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ