ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

20 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ:Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η συνεχής προσπάθεια συκοφάντησης του Αρτέμη Σώρρα, Προέδρου του νόμιμου και εγκεκριμένου Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
Όπως διαπιστώνουμε αυτό συμβαίνει κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων των μεγάλων συστημικών καναλιών, με ένα νέο κύμα λάσπης, ψεύδους και συκοφαντικής δυσφήμισης του Πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων, τον οποίο τεχνηέντως τα ΜΜΕ και οι «μεγαλοδημοσιογράφοι» τους, προσπαθούν να συνδέσουν με παρακίνηση - υποκίνηση υπέρ ή κατά του εμβολιασμού για την πανδημία Covid 19 καθώς και με εξτρεμιστικά στοιχεία και οργανώσεις. Για ποιόν λόγο αυτή η στοχοποίηση του Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις; Μήπως γιατί ο μόνος αντίπαλος που φοβάται το κυβερνών καθεστώς είναι η ένωση των Ελλήνων; Γι΄αυτό χορήγησαν τα ΜΜΕ με εκατομμύρια για να τους προστατέψουν με την προπαγάνδα τους;
Η ίδια πάντα συνταγή, για την παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν δηλώνουμε ευθαρσώς προς πάσα κατεύθυνση ότι:
Ουδεμία σχέση έχουμε και αποποιούμαστε οιαδήποτε συσχέτιση με ομάδες, κινήματα ή δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και αλλού, τα οποία προτρέπουν, παρακινούν, υποκινούν, φανερά ή κεκαλυμμένα τους Έλληνες πολίτες σε νομικές ή άλλης φύσεως δράσεις και αντιδράσεις, που σχετίζονται με την πανδημία Covid 19 και με ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς και κάθε άλλη παρότρυνση η οποία αντιβαίνει στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων.
Ο Σεβασμός στην Νόηση και την ελεύθερη βούληση κάθε ανθρώπου, πολίτη της Ελλάδος και απανταχού του πλανήτη, είναι απαράβατη Αρχή μας.
Στόχος και σκοπός του Ανθρωποκεντρικού οργανισμού «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι να ενώσει όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση με βάση το ΑΞΙΑΚΟ σύστημα των 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ πού γείωσε και χάραξε για όλην την ανθρωπότητα ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Αρτέμης Σώρρας ώστε να εγκαθιδρύσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ επαναφέροντας την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Στρατηγικές διαχωρισμού και πόλωσης των πολιτών, ανήκουν στα κόμματα και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς τους, όπως τα ΜΜΕ που δρουν ως φερέφωνα τους και εκτελούν εντολές για χάρη του ‘’διαίρει και βασίλευε’’.
Καλούμε σε πλήρη επανόρθωση και αποκατάσταση της Αλήθειας του Δικαίου όλους, όσοι διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις προσέβαλαν και συκοφάντησαν ανηλεώς τον Αρτέμη Σώρρα και την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», την μοναδική, πραγματική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/12/2021 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


http://www.esykpdeksoteriko.com/ https://www.e-sy.gr/join/

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ